reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Je Khloe Kardashian razkrila, da je noseča?

14. 12. 2017; 06.00
Avtor: K.M.
khloe kardashian nosecnost

foto: Profimedia

Govorice krožijo že nekaj mesecev, a jih zvezdniška družina še ni uradno potrdila, niti jih nihče izmed njih ne želi komentirati.

Že nekaj mesecev krožijo govorice, da naj bi otroka pričakovale kar 3 članice družine Kardashian. Kim, Khloe in najmlajša Kylie Jenner. Kim je novico že potrdila, znano pa je tudi, da s pomočjo nadomestne matere, nosečnost bi namreč ogrožala Kimino življenje, pričakuje deklico. Khloe in Kylie pa sta se zavili v molk, le redko pa se pojavljata v javnosti ali na družbenih omrežjih. Zdaj pa se števili sprašujejo, če je to trenutek, ko je Khloe, ki si že dlje časa prizadeva za zanositev, oznanila, da pričakuje svojega prvega otroka. 

Družina se za kratek čas poslavlja s televizijskih ekranov. Že 7. januarja pa bo predvajan naslednji del njihovega družinskega resničnostnega šova. V napovedniku pa je prikazan tudi dogodek, na katerem je zbrana vsa družina, ki je začudena nad neko novico, Kris Jenner pa zaradi tega celo joka. "Kaj," je začudeno vprašala Kris. Kim pa je objokano mater vprašala, če tega ni vedela. Kasneje se je v kadru pojavila tudi Khloe, ki je nasmejano objemala svoji najboljši prijateljici.

Številni oboževalci zdaj verjamejo, da je to trenutek, ko je zvezdnica razkrila, da pričakuje otroka. Vseeno pa upajo, da bo potrditev prišla že pred januarjem. Družina se je letos namreč odločila za prav posebno božično kartico. Vsak dan do božiča na svojih družabnih omrežjih razkrijejo delček skupne fotografije. Vsi pa nestrpno pričakujejo, če bo ta fotografija razkrila tudi dva nosečniška trebuščka. 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner) on

prejšnji članek
Slovenska pevka ostala 'ujeta' v Turčiji
Svet slavnih
Slovenska pevka ostala 'ujeta' v Turčiji
naslednji članek
Modni hit: Zvezdnice v barvi leta 2018
Svet slavnih
Modni hit: Zvezdnice v barvi leta 2018