Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Zamere: Boris pred Slovenijo takole sramotil finaliste ...

19. 12. 2017; 08.00
Avtor: V. M.
Vloge so se premešale, ustvarjalci šova so moč odločanja položili v dlani izpadlih tekmovalcev. Na slednje ima največ vpliva zadnji izpadli tekmovalec Boris, ki je še teden poprej glasno poudarjal, kako grdo bi ravnal s prišleki.

Borisa vodijo hude zamere ... foto: POP TV

V prav vseh sezonah resničnostnega šova Kmetija, ki sta ga v minulih letih predvajali dve slovenski televiziji, so se v zadnjem tednu na posestvo vrnili izpadli tekmovalci, ki so bili kakopak najbolj naklonjeni tistim, ki se jim tekom igre niso preveč zamerili. Čeprav slednje ni nobena skrivnost, so se letošnji tekmovalci glasno jezili, negodovali in se spraševali, kaj jih čaka. Pred izpadom je bil še posebej oster Boris, ki je v izjavi glasno poudaril, naj se ga le pazi tisti, ki bo prišel nazaj.

In zdaj se je pripetilo tako, da je nazaj prišel prav on. Skupaj s petnajstimi izpadlimi tekmovalci so zakorakali na posestvo, voditeljica Natalija Bratkovič pa mu je v dlani celo zaupala naslov vodje porote. In kaj si o vsem misli Boris? Tako pogumno, kot je poprej poudarjal, naj se ga pazijo prišleki, je sedaj odločen glede finalistov.

''Danes je moj najsrečnejši dan, dobil sem nalogo glave porote. Imam neko moč. Praktično celo igro sem igral sam, pa še na koncu bom sam odločil, kdo bo odšel v super finale. Tako da jaz si mislim tudi, kdo bo zmagovalec, upam vsaj … tako da bo to moja odločitev …,'' je samozavestno komentiral Boris, ki goji do finalistov precej velike zamere, saj so ga po njegovem mnenju grdo izigrali.

Porota se bo odločila v prid tistega, ki se jim je tekom igre najmanj zameril. foto: POP TV

''Zadnji dan šova ugotoviš, da je gnoj najbolj koristen na kmetiji. In ti naši sotekmovalci so sami gnoji in na njih je res vse zraslo, tako da … žalostno, žalostno za Slovenijo, da imamo toliko gnoja.''

Damjan je opazke o gnoju le stežka poslušal. Borisu je dejal, da se je sam zafrknil, ker se ni s pravimi ljudmi povezal. ''Jaz ne vem, kaj se je tu dogajalo, da so vsi sami gnoji. Ampak jaz pravim, vsi smo ljudje, nikomur, niti živali ne moreš reči, da je gnoj. Po eni strani ga ne obsojam, saj on točno ve, kaj se je tu dogajalo,'' je v izjavi dejal Damjan.

''Z garanjem in če imaš bedake okoli sebe, ne prideš daleč. Zaradi tega, ker te vržejo ven kot nekega bedaka. Še danes mi je bilo rečeno, da sem bedak. Jaz jih niti pogledal nisem, niti pozdravil, ker gnoja jaz ne pozdravljam,'' se svoje zamere komentiral Boris.

Deja je uresničila načrt, iz igre je izločila Sabino. foto: POP TV

prejšnji članek
Umrl pevec fantovske skupine Shinee
Svet slavnih
Umrl pevec fantovske skupine Shinee
naslednji članek
Veliko presenečenje: Enrique Iglesias prvič postal očka
Svet slavnih
Veliko presenečenje: Enrique Iglesias prvič postal očka