Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Umazana igra britanskih tabloidov - očrniti želijo slovensko plesalko

19. 12. 2017; 05.00
Avtor: K.M.
Nadiya Bychkova davood ples

foto: Profimedia

Nadiya Bychkova je z nastopi v britanskem plesnem šovu požela veliko pozornosti, s tem pa je prišlo tudi ljubosumje in pa grde, tudi izmišljene, govorice.

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova je vedno veljala za pravo lepotico, ki je zelo priljubljena pri predstavnikih moških. Njene dolge noge pa pri številnih vzbujajo tudi močno ljubosumje, kar dokazujejo tudi britanski tabloidni mediji, ki želijo Nadiyo prikazati v čim grši luči. 


Slovenska zvezdnica sprožila škandal

Že pred začetkom plesnega šova so se spotaknili ob njene gole fotografije, ki jih je posnela za priljubljeno revijo. Med šovom pa je številne zmotil njen seksipil, številni pa so jo z govoricami želeli ljubezensko povezati tudi z njenim soplesalcem, igralcem Davoodom Ghadamijem, ob tem a se niso ozirali na to, kako bi govorice lahko vplivale na njegov zakon, ali Nadiyjino razmerje. Zdaj pa je tabloidni časopis The Sun naredil korak občutno predaleč in ob tem celo nekoliko pozabil na meje dobrega okusa. 

V članku za naslovom Zvezdi šova Strictly Come Dancing Brendan Cole in Nadiya Bychkova ujeta med zbližanjem na zaključni zabavi plesalke ne navajajo po njenem poklicu ali dejstvu, da je nekdanja svetovna in evropska prvakinja, ampak jo opisujejo kot nekdanjo manekenko 'zgoraj brez'. Nato pa je celoten članek o tem, kako naj bi se Nadiya in Brendan skozi celo zabavo stiskala, objemala in si na splošno namenjala veliko 'ljubezenske' pozornosti. Sicer fotografija dokazuje, da sta se na zabavi res družila, na eni pa se celo držita za roke, a bi bil ta posnetek lahko narejen tudi med plesom ali splošno zabavo. Kot dokaz o naklonjenosti pa naj bi bila tudi fotografija, ki kaže na to, da sta plesalca prizorišče finalne oddaje plesnega šova zapustila istočasno. Vse morebitne govorice so sicer zanikali tudi Brendanovi predstavniki za stike z mediji, ki so v izjavi povedali: "Brendan Cole si želi, da je povsem jasno, da sta z Nadiyo samo prijatelja. Je popolnoma zaljubljen v svojo ženo Zoe," k temu pa je bilo dodano tudi pojasnilo, da je bil na isti zabavi, verjetno za isto mizo, tudi Nadiyin zaročenec Matija in da so se vsi le zabavali. 

Za piko na i pa je dokaz o prijateljstvu med paroma objavila tudi Nadiya. Le-ta je na instagramu objavila skupno fotogragijo, na kateri so Brendan in njegova žena Zoe ter Nadiya s svojim zaročencem Matijo Škarabotom. Skupaj so si v londonski operni hiši namreč ogledali predstavo Fantom iz opere. 

prejšnji članek
Marko Vozelj: Dekletom se pustim vrteti okoli prsta
Svet slavnih
Marko Vozelj: Dekletom se pustim vrteti okoli prsta
naslednji članek
Kateri obraz je bolj srečen - izbira razkriva delovanje vaših možganov
Zdravje
Kateri obraz je bolj srečen - izbira razkriva delovanje vaših možganov