kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Bo Severina spet postala mamica?

21. 12. 2017; 07.30
Avtor: V. M.
seve

Rada bi postala mamica. foto: Instagram

Tudi Severina je v teh dneh sila praznično razpoložena. V predbožičnem duhu je razkrila, kakšna je njena skrita srčna želja …

Hrvaška pevka Severina je nedavno slavila drugo obletnico poroke s svojim možem Igorjem Kojićem. Parček uživa v družbi drug drugega, še posebej pa jima je lepo v prednovoletnem obdobju, ki ga povezujeta predvsem z ljubečimi družinskimi trenutki.

Kot je povedala pevka, se zelo veseli večera, ko bo skupaj s petletnim sinkom Aleksandrom in možem Igorjem okrasila božično drevo. ''Ko sem kot majhna deklica obesila na drevesce svojo prvo novoletno kroglico, se je slednja za vedno vtisnila v moj DNK. Od tedaj mi namreč božični čas predstavlja najlepše obdobje v letu. Po tem se pravzaprav ne razlikujem od drugih otrok. Zdi se mi, da v obdobju božiča vsi skupaj postanemo kot majhni otroci,'' se je ob spominih raznežila 45-letnica, ki je nato hrepeneče razkrila svojo srčno željo. ''Rada bi imela še enega malega dojenčka.'' Glede na to, da je svojo željo javno razkrila, si nemara z Igorjem že prizadevata, da bi slednje tudi uresničila. Kdo ve, morda pa oboževalce že v novem letu razveselita z veselo novico.

prejšnji članek
Robi Tašner z močno voljo prišel do te številke na tehtnici
Svet slavnih
Robi Tašner z močno voljo prišel do te številke na tehtnici
naslednji članek
Cool Fotr: Pri nas je izredno stanje!
Svet slavnih
Cool Fotr: Pri nas je izredno stanje!