reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Znani obrazi brez las

2. 1. 2018; 10.00
Avtor: V. M.
Je plešavost lahko zapeljiva? No, zakaj pa ne?

Peter Poles foto: POP TV

Medtem ko se nekatere ženske ob pogledu na plešo namrgodijo, ''bi bilo morda bolje, da bi bile hvaležne, ker je veliki večini predstavnic nežnejšega spola gladka zaplata na vrhu glave prihranjena,'' se grenko smeji naš sogovornik Miha, ki je pravi, da se ženske do njega vedejo povsem drugače, odkar je pričel izgubljati lase. ''Nobena ne želi na zmenek s plešastim moškim, stigmatizirani smo,'' pravi 30-letnik in nadaljuje, da ni prijetno opazovati, kako se redčijo lasje, zlasti težko pa se je sprijazniti, da slednji ne bodo več zrasli.

foto: Profimedia

Seveda bi si vsi želeli zdrave in močne lase, a je žal tako, da vsem bujna pričeska pač ni naklonjena. Z izpadanjem las se težko soočajo zlasti moški, ki jih plešavost preseneti že krepko pred 40 letom starosti. Ljudje namreč lase že od nekdaj povezujemo s privlačnostjo, čeprav velja priznati, da je lahko tudi gladko obrita glava pri moških sila zapeljiva.

Čakarmiš Branko foto: Pop tv

Poglejte si nekaj znanih obrazov, ki se soočajo z izpadanjem las ali moško plešavostjo, a kljub temu veljajo za privlačne moške. Fantje in gospodje, saj ni vse tako črno. Kaj ne pravimo, da je pomembno predvsem to, kar nosimo v sebi? Tista prava srčna izbranka bo že videla, kaj se skriva pod površjem.

Statham bo pred oltar odpeljal 20 let mlajšo Rosie. foto: zimbio

Da pa bi damam nekoliko približali občutke močnejšega spola, vam naslednjič razkrijemo, kako bi bila plešavost videti na lepih zvezdnicah ...

foto: Profimedia

prejšnji članek
Znani obrazi, sveže zaljubljeni in poročeni
Svet slavnih
Znani obrazi, sveže zaljubljeni in poročeni
naslednji članek
Ula Furlan: Vam ni do bolj prijaznega sodobnega sveta?
Svet slavnih
Ula Furlan: Vam ni do bolj prijaznega sodobnega sveta?
#nasazenazenska
nasazenazenska