Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Melania in Donald Trump v težavah

28. 12. 2017; 10.00
Avtor: R.T.
melania_donadl Trump

Se zabavata? Kdo ve ... foto: Profimedia

Tudi šaljiva verzija Melanie ni naletela na odobravanje.

Donald in Melania Trump sta se zaradi objav na družbenih medijih znova znašla v težavah. In dobila nasvet, naj najameta strokovnjaka, ki jima bo pomagal pri obvladovanju te spletne veščine. In kaj se je tokrat dogajalo na spletnih profilih prve dame in predsednika ZDA? 

Najprej je predsednik Američanom in širnemu svetu z veliki črkami zaželel srečen božič ter objavil video čestitko z Melanio. V pojasnilo: na spletu se velikih črk (tipka caps lock) ne uporablja, saj  velja nenapisano pravilo, ki uporabo velikih črk izenačuje z vpitjem v "resničnem" življenju. To pa pomeni, da je Donald v čestitki na Američan vpil ... In to ne enkrat, ampak je čestitke z velikimi črkami ter nekajkrat tudi s klicajem ponovil večkrat.

Nato pa se je oglasila Melania in na twitterju objavila fotografijo, na kateri z Donaldom sedita v njuni zlato obarvani sobi pred gromozanskim božičnim drevesom, si kažeta hrbta in govorita po telefonu. Fotografija deluje zelo hladno in nikakor ne odraža božične topline, medsebojne povezanosti in skupnosti. Melania je fotografijo pospremila z besedami: "S predsednikom se zabavava, ko danes pomagava otrokom pri spremljaju božička. Vsem želim čudovit božič." 

##IMAGE-682382##

Ker pa na fotografiji ni začutiti niti trohice zabave, topline in povezanosti, se je twitter hiro polnil z neprizanesljivimi komentarji uporabnikov.

"Ah, govorica telesa. Toliko je ljubezni med njima"; "Imata težave v zakonu ali kaj? Ta fotografija pove več kot 1000 besed"; "Res se zdi, da se zabavata"; "Sta poklicala otroke, ki so ostali brez zdravstvenega zavarovanja ali sta poklicala le otroke bogatih staršev?"; "Vsi, ki so kot čestitko poslali svojo fotografijo, vedo, koliko jih je treba posneti, da dobite eno, o kateri se vsi strinjajo, da je dobra. TO sliko sta objavila onadva. Si lahko zamislite, kakšne so tiste, ki jima niso bile všeč?" To je le nekaj komentarjev, ki sta si jih prislužila Trumpova v zlati sobi. 

Melania je želela slab božični vtis popraviti z objavo šaljive fotografije. Pa ji spet ni uspelo navdušiti zahtevnih uporabnikov twitterja, saj si je prislužila kar nekaj šaljivih odzivov. 

Sicer pa sta Trumpova božič pričakala skupaj s Trumpovo nekdanjo ženo Ivano v rezidenci na Floridi, kamor Donald rad zahaja vsak konec tedna. Hčerke Ivanke na praznovanju ni bilo.

prejšnji članek
Slavna igralka pokazala svoj nosečniški trebušček
Svet slavnih
Slavna igralka pokazala svoj nosečniški trebušček
naslednji članek
Pink delila čustven spomin
Svet slavnih
Pink delila čustven spomin