reševalci gasilci avstrija
Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo polil s tekočino in jo nameraval zažgati

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Skrita kamera: Strahopetni očka komaj preživel porod

28. 12. 2017; 05.00
Avtor: V. M.
Na spletu se je pojavil video bodočega očka, ki si v porodni sobi na vso moč prizadeva ohraniti mirno kri in stati ob strani svoji boljši polovici. Poglejte, kako se je odrezal …

Čeprav mu je bilo težko, je zdržal do konca poroda. foto: facebook

Mamice običajno štejemo porod med najpomembnejše dneve v življenju, navkljub težki preizkušnji je namreč to dan, ko spoznamo svoj mali zaklad. A kot kaže, je lahko celoten proces boleč tudi za bodočega očka, ki spremlja svojo ljubljeno borko.

Slednje dokazuje posnetek, ki se je pojavil na družabnem omrežju facebook, prikazuje pa bodočega očeta, ki v hudih mukah spremlja potek poroda. Medtem ko bodoča mamica izvaja zadnje potiske, se sam bori s slabostjo, vse težje pa tudi diha in si skratka na vso moč prizadeva, da mu pred oči ne bi padla tema.

A čeprav bi njegovo telo najraje pobegnilo iz porodne sobe, se um in srce ne vdata tako zlahka. Očka namreč zdrži do konca, ko pa končno ugleda novorojeno dete, zopet ne ve, ali bi se smejal, jokal, bruhal ali pa kar omedlel.

Se vam zdi očkova reakcija strahopetna ali prisrčna? Bi želeli, da vas pri porodu spremlja partner, ki težko prenaša porodne muke? Zaupajte nam v komentarju.

prejšnji članek
FOTO: Tako so jih okrasili znani obrazi po svetu
Svet slavnih
FOTO: Tako so jih okrasili znani obrazi po svetu
naslednji članek
Napitek, ki okrepi zdravje, izboljša počutje in uredi prebavo
Zdravje
Napitek, ki okrepi zdravje, izboljša počutje in uredi prebavo