Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Kmetijo razkrinkali še pred koncem šova?

3. 1. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
fb kmetija

foto: facebook

Še pred koncem resničnostnega šova Kmetija so splet razvnemale govorice o že znani zmagovalki. So gledalci zgolj ugibali ali so v javnost pricurljale zaupne informacije?

Zmagovalka Milena (levo). foto: POP TV

Žarometi resničnostnega šova Kmetija so ugasnili, zmago na malih zaslonih je slavila Milena Žižek, medtem ko so se tekmovalci že davno vrnili v resnični svet. A še preden smo lahko spremljali finalno oddajo, so se v javnosti pojavile govorice o zmagovalki šova. Kmetijo so namreč predvajali s časovnim zamikom, zato so slavni kmetje zadnja poglavja oddaje že spremljali iz domačih naslonjačev.

Nekateri so nase opozarjali tudi prek družabnih omrežij, kjer so komentirali novice na temo šova, pošiljali pa tudi ogorčena zasebna sporočila. Slednje je še bolj razvnelo spletne komentatorje, ki so se neusmiljeno lotili tekmovalcev. Ob celotnem spletnem kravalu so se javljali tudi gledalci, ki so neutrudno poudarjali, da je že znano, da je zmagovalka šova Milena.

Vsi tekmovalci Kmetije so držali pesti za superfinalistki Majo in Mileno. foto: Pop tv

Kot kaže, je bilo letošnje sodelovanje v šovu nekoliko bolj sproščeno, zato smo se na Pop tv obrnili z vprašanjem ali je bila zavezujoča pogodba tokrat milejša, kot pred leti, ko je bilo tovrstno javljanje tekmovalcev pred uradnim zaključkom šova prepovedano.

"Okoli odmevnih resničnostnih šovov, kot je Kmetija, na socialnih omrežjih vedno nastanejo govorice o zmagovalcu. Nekateri v ugibanjih zadanejo, spet druga predvidevanja so napačna. Vsekakor napetost gledalce pušča v nevednosti do zadnjega trenutka in tako je bilo tudi v letošnjem finalu Kmetije, ko je bil rezultat po dveh igrah izenačen. Vsi tekmovalci pred vstopom v šov podpišejo pogodbo o sodelovanju. Ta pogodba je zaupne narave, tako da njene vsebine ne komentiramo. Z zasebnimi sporočili tekmovalcev, ki jih omenjate, nismo seznanjeni," so sporočili s Pop tv.

foto: POP TV

prejšnji članek
Elitna uganka: Skrivnost reši le dva odstotka ljudi
Zdravje
Elitna uganka: Skrivnost reši le dva odstotka ljudi
naslednji članek
Čustvena mama Luke Dončića: S tatujem je ublažila slovo
Svet slavnih
Čustvena mama Luke Dončića: S tatujem je ublažila slovo