Vroče ta hip

Jasna Kuljaj javno izpostavila neprimerno obnašanje do staršev

Branka Timpran in osebni arhiv

Nekateri najstniki znajo biti še kako nespoštljivi. To pa je pred dnevi zmotilo tudi slovensko voditeljico.

Slovenska voditeljica Jasna Kuljaj je na svojem facebooku profilu javno izpostavila dogajanje iz neke slovenske gostilne, ki je v njej vzbudilo različna čustva. Ko boste prebrali, kaj se je dogajalo, boste razumeli. 

Zakaj na programu ni več oddaje od Težaka do junaka?

"Ko sediš sam v gostilni, si ne moraš pomagati, da neb malo vlekel na ušesa. Za sosednjo mizo dve osebi, mislila sem, da ena oseba tej osebi vznemirjeno opravlja tretjo osebo. Ne! Bila je najstnica, ki je skušala malo pošolati svojega očeta: ‘ne da se ti dopovedat, ne štekaš, kva teb ni jasno, mislim, kako se ti obnašaš, jst teb da diktiram? Fotr povej mi stavk, kjer sem ti diktirala, ajde povej kje ti diktiram, mislim kako se ti obnašaš, ne me zejbavat v glavo, a ti mene zafrkavaš, je****i!! Ne me zafrkavat!’ Ponižno jo je prosil, naj umiri ton, a neuspešno. Vse bolj je lezel vase," je Jasna zapisala na facebooku. 

Tako miga Jasna Kuljaj

Številni njeni sledilci so izrazili zgražanje nad dogodkom, a so hkrati izpostavili, da je težava predvsem v vzgoji. Eden pa je izpostavil, da je še huje to, da nekateri najstniki celo tepejo svoje starše. Jasna pa je na to odgovorila, da je tudi pri tem pogovoru dobila občutek, kot da bo dekle svojega očeta kaj kmalu udarilo. 

Bi vi dopustili takšno obnašanje?