Vroče ta hip

Slovenska plesalka že nazaj na stari poti

Profimedia

Po dopustu in uživanju z zaročencem ter hčerjo se je Nadiya Bychkova že vrnila v London, kjer so pred njo kar težki tedni.

Slovensko-ukrajinska plesalka Nadiya Bychkova in svetovna plesna prvakinja se je v zadnji sezoni pridružila ekipi šova Strictly Come Dancing (Zvezde plešejo) v Londonu. V svoji prvi sezoni je dvignila kar nekaj prahu. Številne pa je zmotil predvsem njen seksipil, a kritikam vseeno ni podlegla. S soplesalcem, igralcem Davoodom Ghadamijem jima je uspelo priplesati vse do 11. tedna. Zdaj pa je svetlolasa plesalka po tednih počitka že nazaj v njegovem plesnem objemu. 

Nadiya in Davood se namreč skupaj s produkcijo šova Strictly Come Dancing odpravljata na plesno turnejo po Angliji, kjer bodo nastopili še nekatri drugi plesni pari 15. sezone. Med njimi tudi slovenski plesalec Aljaž Skorjanec s soplesalko Gemmo Atkinson. Nadiya pa se na nov projekt že pripravlja. Na instagramu pa je razkrila, da je v vmesnih tednih zelo pogrešala svojega plesnega partnerja, s katerim se zdaj že pripravljata na uvod v 'turnejo v živo', ki se začne že 19. januarja.