Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

1712649659-0122maribor4-3-1712649604353
Necenzurirano

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Aleksandar bo medijsko izpostavljenost izkoristil

16. 1. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
2533bd20150a4c46a07a-aleksandar-jovic

foto: PLANET TV

Skozi celotno sezono šova The Biggest Loser Slovenija je predstavljal veliko konkurenco končnemu zmagovalcu. Kaj pa nam je povedal tik po finalni oddaji?

Aleksandar Ćorba Jović je v hišo The Biggest Loser Slovenija vstopil s 167,6 kilogrami in do finala uspel svojo težko spraviti pod 100 kilogramov. V času trajanja šova je namreč izgubil 67,7 kilograma in na koncu tehtal 99,9 kilograma. Njegova vizualna sprememba je očitna, zato je v njegovo zmago vse do konca verjel tudi zmagovalec Bojan Papež

Bojan Papež: Pričakoval sem, da bo zmagal Aleksandar

Bojan je večkrat omenil, da je pričakoval vašo zmago. Ste vi pričakovali tako tesen rezultat?


Že od samega začetka je Bojan vsem pokazal, da je glavni kandidat za zmago. Jaz sem njega že na začetku, v prvem tednu, ko sem videl, kako trenira, najavil za zmago. On pa se je isto zavedal, da sem tudi jaz njemu ta, zdrava konkurenca. Če bi želeli, bi lahko vrgli njega ven, oni bi lahko ven vrgli mene. Ampak smo ostali prijatelji. Šli smo na to ‘fer play’ igro in jaz mislim, da to publika ceni.

Kaj vam je, poleg zdravega načina življenja, ta šov še prinesel?
Sploh ne morem najti besed za vse to, kaj smo s šovom dobili. Odnesli smo veliko nekega znanja s področja prehranjevanja. Kar se tiče treniranja, to lahko počne vsak doma, tu ni izgovorov, samo volja mora biti, glava mora biti 'pošlihtana' … Veliko smo se naučili. Verjamem v svoje sotekmovalce, da se ne bodo vrnili na stare tire. Tako da, preveč smo garali, da bi si zdaj privoščili takšne 'kikse', da bi se vrnili na staro pot.

Aleksandar

Kakšni so vaši načrti za naprej?
Moj prvi plan je dopust, da se spočijem. Bilo je naporno. To vsi potrebujemo. Kaj me čaka potem, se bom pa pustil presenetiti. Ampak definitivno bom izkoristil to, da smo medijsko prepoznavni za nadaljnjo kariero. Da si dobim boljšo službo, boljše pogoje ...To je to.

Indira Ekić v sestrini, manekenkini, obleki

Kdo izmed tekmovalcev vas je najbolj presenetil?


Mislim, da so se čisto vsi tekmovalci borili po svojih močeh. Nekateri malo manj, nekateri malo več. Mi ne moremo komentirati vsega, ker ne vemo, kaj je v ozadju. Ali so problemi z družino, s fantom … Jaz dajem vsem kapo dol, naredili so vrhunske rezultate. Ostali bomo v kontaktu in obljubili smo si, da si bomo pomagali in nadaljevali do tiste idealne teže, ki so nam jo zdravniki predpisali. Jaz sem ponosen na vse in vse imam rad.

prejšnji članek
Hči Darje Gajšek uživa v glasbi tega inštrumenta
Svet slavnih
Hči Darje Gajšek uživa v glasbi tega inštrumenta
naslednji članek
Kaj se je dogajalo s pevko skupine Cranberries?
Svet slavnih
Kaj se je dogajalo s pevko skupine Cranberries?