favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Saša Einsiedler: Nočem biti takšna!

17. 1. 2018; 07.00
Avtor: A. S.
Saša Einsiedler

foto: Šimen Zupančič

Svojo izkušnjo je delila na družbenem omrežju. Kaj si o njej mislite vi?

Nekdanja pevka in televizijska voditeljica Saša Einsiedler, ki na družbena omrežja facebook pridno objavlja svoje motivacijske govore, je tokrat s svojimi sledilci in oboževalci delila zanimivo prigodo, ki se ji je pripetila v trgovini.

"Danes sem bila v trgovini. Za mano v vrsti starejši par. Na glas se pogovarjata. Ona najeda, najeda, najeda. Gospod je tiho. Ona pa še kar najeda. In prodajalke so vse smotane. In trgovina je itak zanič. In vrsta je predolga. In..."

Einsiedlerjeva se ukvarja s pozitivno komunikacijo, zato dobro ve, kako takšne negativne besede vplivajo na ljudi in okolico: "Pravilo je, ki pravi, da tistemu, čemur posvečamo pozornost, tisto raste. Res je. Ampak kontrasti so pa na svetu zato, da nas spomnijo, česa nočemo oz. kaj si želimo. In je tudi čisto dobro, da jih opazimo," je še pojasnila in nadaljevala zgodbo:

"Opazila sem torej to gospo, ki najeda do onemoglosti in si mislila: "Hvala, hvala, hvala, da jaz ne želim in nočem biti takšna. Hvala, da to opazim. Hvala, da nimam takšnega odnosa, kot ga imata ta gospa in gospod. Hvala, da se rada smejim, da so prodajalke prijazne, da vrsta sploh ni predolga in da je trgovina ok."

"Res je, hvaležnost je najbolj prava tista, ki ne potrebuje primerjave, ampak včasih je dobro opaziti kontraste-ravno zato, da se spomnimo, da ni samoumevno vse kar smo lepega, kar imamo lepega," je zaključila s svojo mislijo.

Pa vi, se strinjate z njo?

prejšnji članek
Obraz POP TV se vsak dan trudi
Svet slavnih
Obraz POP TV se vsak dan trudi
naslednji članek
Skrivnost dolgega življenja Betty White
Svet slavnih
Skrivnost dolgega življenja Betty White