Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kristjan ponoči ne spi, ker misli le nanjo!

17. 1. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
kiki 3e

foto: Planet TV

Kristjan Grüner, ki je hujšal v prvi sezoni šova The Biggest Loser Slovenija, ima novo ljubezen. Dneve tako večinoma preživlja razmišljujoč o njej in o tem, kaj vse bi lahko počela, ko se bo vse skupaj zares začelo.

Kristjan je v šovu The Biggest Loser Slovenija shujšal 49,5 kilograma, tudi po koncu šova pa se hujšanje zanj ni končalo, saj še vedno vsak dan disciplinirano trenira pod budnim očesom Roka The Preacherja, s katerim je treniral tudi v času šova. Rok, ki je hkrati tudi komentiral dogajanje, ga je vzel v svoje roke in ga tudi uspešno pripravil na finale. 

V šovu The Biggest Loser Slovenija je sploh prvič okusil medijski svet in ga v trenutku vzljubil, celo tako zelo, da bi si zdaj želel imeti svojo oddajo, kjer bi po Sloveniji oz. Evropi potoval z avtomobilom, ga vmes tudi malo popravil in v avtu odpiral zanimive debate z različnimi znanimi Slovenci. "Ta želja se je v meni rodila, ko smo končali snemanje in ko sem videl vse te pozitivne komentarje ljudi zunaj šova. Avtomobili so že od nekdaj moja strast in če bi lahko združil ljubezen do avtomobilov in medije, potem bi bil zagotovo najsrečnejši na svetu," priznava Kristjan. Zdaj si močno želi imeti svojo oddajo in upa, da se bo našlo dovolj sponzorjev, da bi lahko že pred pomladjo posnel prvo testno oddajo in jo ponudil medijskim hišam.

Kristjan Grüner foto: Planet TV



Trenutno Kristjan dneve preživlja večinoma na treningih in na telefonih, išče sponzorje in piše scenarij, skratka ima polne roke dela. "Ja, v tem trenutku zares nimam časa za karkoli, saj gre ves moj prosti čas za nabiranje sponzorjev in za načrtovanje oddaje in pa seveda za treninge," nam še zaupa priljubljeni Kristjan, ki upa, da se mu velika želja že prav kmalu uresniči in da nas bo že kmalu lahko pozdravil z malih ekranov.

Bi ga vi gledali v lastni oddaji? 

prejšnji članek
Ivana Trump ljubeče o Donaldu
Svet slavnih
Ivana Trump ljubeče o Donaldu
naslednji članek
Tudi ta zvezdnica se bori z rakom!
Svet slavnih
Tudi ta zvezdnica se bori z rakom!