Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

FOTO: Slavni pari in nadomestne matere

20. 1. 2018; 10.00
Avtor: A. S.
Sarah Jessica Parker pričakuje dvojčici!

Sarrah jessica Parker foto: Profimedia

Tudi slavni pari imajo težave z zanositvijo, zato namesto njih otroke rojevajo nadomestne matere.

Tudi slavni pari imajo težave z zanositvijo. Nekateri ne morejo zanositi, spet drugim je nosečnost odsvetovana. Zato se jih kar nekaj odloči za nadomestno mati in na tak način pridejo do svojim potomcev. Kateri slavni pari so postali starši s pomočjo nadomestne matere?

Sarah Jessica Parker

Igralka, ki je najbolj prepoznavna po seriji Seks v mestu, 52- letna Sarah Jessica Parker, je prvič mati postala leta 2002. Rodila je sina Jamesa Wilkia Broderick, ki ima danes že 15 let. Kasneje, leta 2009, pa sta z njenim soprogom, igralcem Matthewom Broderickom s pomočjo nadomestne matere postala še starša dvojčic, rodili sta se Marion Loretta Elwell in Tabitha Hodge. 

Nicole Kidman

Tudi 50- letna igralka Nicole Kidman je otroka dobila s pomočjo nadomestne matere. Ta ji je rodila hčer Faith Margaret Kidman Urban, ki je danes stara že sedem let. Kidmanova ima s svojim možem Keithom Urbanom tudi 9- letno hčer Sunday Rose Kidman Urban.

Lucy Liu

Igralka Lucy Liu, spoznali smo jo v humoristični seriji Raztresena Ally, je mati dve leti staremu Rockwellu Lloydu. Igralka je postala mati s pomočjo nadomestne matere, imena očeta pa vse do danes ni razkrila.

Tyra Banks

44- letna manekenka Tyra Bank je dolgo časa želela postati mamica, a ji to tudi s pomočjo umetne oploditve ni uspelo. Zato se je zvezdnica odločila za nadomestno mamo. Leta 2016 je tako postala mama fantku, ki ga je poimenovala York Banks Asla.

Kim Kardashian

Zadnja na listi zvezdnic, ki je postala tretjič mamica s pomočjo nadomestne matere, pa je Kim Kardashian. Zvezdnica in njen soprog Kanye West imata dva otroka, Saint West in North West. Zaradi zdravstvenih težav pa je Kardashianova pred nekaj dnevi dobila tretjo hči s pomočjo nadomestne matere.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Znane Slovenke o življenju na kmetiji
Resničnostni šovi
Znane Slovenke o življenju na kmetiji
naslednji članek
Kaj se plete med Indiro in njenim trenerjem?
Svet slavnih
Kaj se plete med Indiro in njenim trenerjem?