kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Dennis Rodman končal na dnu

19. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
rodman

Dennis Rodman foto: Profimedia

Nekdanji košarkar, zvezdnik lige NBA, Dennis Rodman se že vrsto let utaplja v pasteh alkohola. Da je pristal povsem na dnu, se zaveda tudi sam.

V devedesetih letih je bil Dennis Rodman veliki košarkaški zvezdnik, ki je blestel na parketu, služil na milijone dolarjev in ob enem nase opozarjal tudi z divjim vedenjem. Dve desetletji kasneje je obubožan 56-letnik le še senca uspešnega športnika, ki je privabljal poglede z nenavadno barvo las in izjemnim talentom. Za njim so leta divjega življenja, aretacij, nenehnega pijančevanja in nihanja med dnevi, ko je sprejemal odločitve, da bo končno zajadral na pravo pot.

Slednje mu doslej žal ni uspelo. Pred dnevi so ga namreč policisti ponovno aretirali zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Tako kot pred časom, se bo v okviru kazni tudi tokrat udeležil odvajanja.

Rodmanov agent, Dennis Prince, je za revijo People pojasnil, da je bila to pravzaprav Dennisova odločitev: ''Dennis se je odločil, da je napočil čas, da poišče pomoč zaradi težav, ki jih ima z alkoholom. Rad bi se dvignil iz dna, preden bo prepozno.''

prejšnji članek
Prejela kipec za najboljšo mlado igralko!
Svet slavnih
Prejela kipec za najboljšo mlado igralko!
naslednji članek
Helena Blagne razkrila, kaj prihaja
Svet slavnih
Helena Blagne razkrila, kaj prihaja
#obraziavenija
obraziavenija