favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Takšno presenečenje so pripravili Indiri!

21. 1. 2018; 05.55
Avtor: Carmen Leban/Zvezde
indira2
Medtem ko je vesoljna Slovenija z nestrpnostjo pričakovala, kdo bo iz priljubljenega šova The Biggest Loser Slovenija odšel kot zmagovalec, smo v reviji Zvezde pripravili veliko presenečenje eni od tekmovalk v šovu. Nič hudega slutečo Indiro Ekić smo namreč spremenili v pravo zvezdo za en dan.

Zapeljiva Indira je postala dekle za naslovnico. foto: Revija Zvezde

Ideja je padla, ko smo izvedeli, da si Indira srčno želi vsaj enkrat okusiti slavo, kakršne je deležna njena sestra Emina, ki se lahko pohvali z lento miss universe. Kajti medtem ko je njena sestra polnila naslovnice revij, se je morala Indira bojevati z odvečnimi kilogrami in trpeti zaradi nesrečne ljubezni. Eden od razlogov, da se je prijavila v resničnostni šov, je bil namreč tudi ta, da jo je fant zapustil, ker ga zaradi čezmerne teže ni več privlačila. In tako je danes ena od najuspešnejših tekmovalk, kar kaže tudi tehtnica, in zagotovo tudi ena od finalistk oddaje.

Novopečeno lepotico so naličili vizažisti na Najnakupi.si. foto: Revija Zvezde

A vrnimo se k presenečenju. Potem ko so Indiro naličili in ji uredili pričesko, so jo nič hudega slutečo pripeljali v salon Harley Davidson. Tam pa se je začelo. Že pri vhodu sva jo pozdravila s fotografom Vitom Tofajem in ji pojasnila, za kakšno presenečenje gre. Sprva malo zadržana mladenka se je hitro razživela, živahno klepetala z zbrano družbo, si z velikim zanimanjem ogledala motoristična oblačila, brez zadržkov sedla na motor in se nasmehnila v objektiv fotoaparata. Vito, ki jo je med fotografiranjem sproščal s šalami, je bil po koncu fotografiranja zelo zadovoljen. Zadovoljna pa je bila tudi Indira, ki je tako na lastni koži občutila, kako je, če si prava zvezda. In zadovoljni smo seveda tudi v uredništvu Zvezd, saj je Indira z zanimanjem prelistala našo najboljšo revijo.

Z videzom je presenetila preostale tekmovalce iz šova, ki so ji zaploskali za odlično opravljeno nalogo.

Z videzom je presenetila preostale tekmovalce iz šova, ki so ji zaploskali za odlično opravljeno nalogo. foto: Revija Zvezde

prejšnji članek
Tako seksi je še vedno ta slavna igralka!
Svet slavnih
Tako seksi je še vedno ta slavna igralka!
naslednji članek
Žalost na britanskem dvoru: Zaradi spontanega splava sta odšla
Kronika
Žalost na britanskem dvoru: Zaradi spontanega splava sta odšla