hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ed Sheeran sporočil žalostno novico

22. 1. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
ed sheeran

Ed Sheeran foto: Profimedia

Ed Sheeran ima za svoje oboževalce žalostno vest. Priljubljeni britanski pevec ne namerava več dolgo stopati po poti glasbenega ustvarjanja.

Potem ko je romantični Ed s svojo skrivno zaroko raznežil svoje oboževalce, je v klepetu za Daily Star postregel z izjavo, ki bo mnoge pustila odprtih ust.

Sheeran je družinski človek, veliko mu pomenijo pristni medsebojni odnosi, zelo pomembna pa mu je tudi očetovska vloga. Kot je že znano, si želi, da bi tedaj, ko bo dopolnil 30 let, že imel otroka. A pevčeva iskrena želja po otrocih bo zelo razžalostila njegove oboževalce, saj se je odločil, da bo takrat, ko bo vstopil v družinsko življenje, zaključil svojo kariero.

Ed Sheeran in zaročenka Cherry Seaborn. foto: Profimedia

Da, prav ste prebrali, če mu bodo načrti naklonjeni, nas bo Ed razvajal s svojo glasbo še štiri leta, potem pa bo pomahal v slovo in se posvetil družini.

''Moje ambicije se bodo razblinile v trenutku, ko bom postal oče. Takrat mi bo pomembnejša skrb za novo življenje. To je popolnoma razumljivo, saj se z otroki spremenijo prioritete. Rad bi bil dober oče,'' pojasnjuje Ed, ki se zaveda, bo z očetovsko vlogo njegov pogled na svet povsem drugačen. 26-letnik bi tako kot mnogi glasbeniki sicer lahko nadaljeval z glasbenim ustvarjanjem, a bi ob tem zagotovo zapostavil vlogo, ki mu pomeni vse na svetu. Tega pa si ne želi …

prejšnji članek
Jurij Zrnec po pravico na sodišče
Svet slavnih
Jurij Zrnec po pravico na sodišče
naslednji članek
Ana Klašnja in mali Jaša sta ostala sama
Svet slavnih
Ana Klašnja in mali Jaša sta ostala sama