Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Kultura
 

Lažni napovednik 2018: V kina prihajajo Prijatelji!

23. 1. 2018; 11.00
Avtor: V. M.
friendsw

Prijatelji so ena najbolj popularnih nanizank vseh časov. foto: Warner Bros. Television

Oboževalci svetovno priljubljene humoristične serije Prijatelji (Friends) so se v minulih dneh razveselili napovednika za film, ki naj bi v letošnjem letu na velikem filmskem platnu združil stare prijatelje.

Sodeč po napovedniku, ki je sredi januarja pošteno prevetril virtualni svet spletnega velikana YouTube, naj bi se veliko združenje starih obrazov zgodilo v letu 2018. Slednje je na spletu povzročilo pravo evforijo, mnogi oboževalci serije Prijatelji že vrsto let upajo bodisi na nadaljevanje serije, bodisi preskok na veliko platno, kot so to storili ustvarjalci nanizanke Seks v mestu. A čeprav se je na prvi pogled zdelo, da so se po 14 letih na istem filmskem traku znašli Chandler, Joey, Ross, Rachel, Phoebe in Monika, temu žal ni tako.

Vznemirjeni oboževalci serije so doživeli zgolj hladno prho. Napovednik je tako, kot tisti iz leta 2015, potegavščina, s katero so se nepridipravi nesramno poigrali s čustvi gledalcev. Utrinki zgodbe, ki si jih lahko ogledate spodaj, so namreč sestavljeni iz prizorov, ki so jih igralci odigrali v različnih filmih in serijah. S spretno montažo so ustvarili dokaj prepričljiv napovednik, ga objavili na spletu in se nemara pošteno smejali velikemu odzivu oboževalcev. Napovednik ima namreč že več kot 4.540.015 ogledov!

Oh, ti packi!

prejšnji članek
Jan Plestenjak jo pogreša
Svet slavnih
Jan Plestenjak jo pogreša
naslednji članek
Dacarji nad Shakiro: Je kriva vrtoglave utaje davkov?
Svet slavnih
Dacarji nad Shakiro: Je kriva vrtoglave utaje davkov?