Naj blok stoji na Pavšičevi ulici
Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Zakaj je Časova presrečna zaradi nominacij za oskarje?

24. 1. 2018; 09.00
Avtor: K.M.
PREBUJANJA_Katarina Čas (50)

foto: Arhiv Svet24

Zakaj se je ene izmed njih še dodatno razveselila?

Svoje zadovoljstvo nad včerajšnjimi nominacijami za oskarje je izrazila tudi slovenska igralka Katarina Čas. Za veselje pa ima prav poseben razlog. 

Svoji nominaciji sta namreč dobili tudi dve osebi, s katerima se Katarina odlično razume in s katerima je v preteklosti že sodelovala. Le-to pa jima je uspelo v zelo pomembnih kategorijah. Za najboljšo igralko je bila v kategoriji 'Najboljša igralka' nominirana 27-letna Avstralka Margot Robbie. Skupaj s Katarino sta se spoznali na snemanju filma Volk iz Wall Streeta. Zaigrali pa sta tudi v filmu Terminal, ki naj bi izšel letos. Margot in Katarina pa nista samo igralski kolegici. Skozi razna sodelovanja sta zgradili tudi dobro prijateljstvo. Le-tega pa je Katarina izpostavila tudi ob igralkini prvi tako veliki nominaciji. V instagram zgodbah je namreč delila fotografijo nominacije in zraven zapsala "ponosna mama"

Nominiran pa je bil tudi igralec Christopher Plummer, ki ste si ga morda najbolj zapomnili po vlogi kapitana Von Trappa v filmu Moje pesmi, moje sanje. Christopher je s Katarino zaigral v filmu Danny Collins, sama pa pravi, da je šlo za obojestransko nominacijo. Na družbenih omrežjih je še zapisala: "Je najboljši. Pameten, duhovit, talentiran in mlad po srcu." 

Slovenska igralka se resnično giblje v dobri družbi. 

prejšnji članek
Neobičajna zahteva lepotca serije Moja boš
Kultura
Neobičajna zahteva lepotca serije Moja boš
naslednji članek
Obraz POP TV uživa v zimskih radostih
Svet slavnih
Obraz POP TV uživa v zimskih radostih