hiša 5
Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto poplavljenih: »Cilj ni samo streha nad glavo«

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Mojca na novi življenjski poti

2. 2. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
mojca tbls

Mojco je naličila sotekmovalka Vesna Mesarec - Neska. foto: Vanesa Mesarec

Nekdanja tekmovalka šova The Biggest Loser Slovenija Mojca Fajs je odločena, da spremeni svojo življenjsko pot. Lotila se je cilja, o katerem je poprej zgolj sanjala.

Tisti, ki smo spremljali dogajanje v slavni hiši šova The Biggest Loser Slovenija, smo lahko opazili, da Mojca zelo rada poje. Z dobro voljo je dvigovala energijo in poskrbela, da je po hiši odmevala slovenska pesem. ''V šovu sem zelo rada prepevala, saj me petje zelo veseli, v tem uživam. Petje me tudi pomirja. Kadar sem bila žalostna in slabe volje, me je potolažilo, če sem kaj zapela,'' nam je v klepetu zaupala Mojca.

30 – letnico spremlja melodija že od malih nog in pravzaprav ne sodi zgolj v okvirje ljubiteljev glasbe. Vrsto let je namreč obiskovala glasbeno šolo v Šentjurju, kjer je štiri leta igrala prvo klavirsko harmoniko, zatem pa še pet let diatonično harmoniko in kitaro. Tudi poskusi prepevanja segajo v zgodnja otroška leta, v tretjem razredu se je denimo udeležila pevskega tekmovanja, na kjer se je izvrstno odrezala.

Mojca Fajs uresničuje zastavljene cilje. foto: Planet TV

A če je Mojca doslej prepevala za dušo, se je sedaj zgodil veliki preobrat. Dobila je pogum, da uresniči srčno željo in se preizkusi kot prava pevka. In kaj jo je vzpodbudilo k temu? ''Moja življenjska želja je, da bi prepevala v narodno zabavnem ansamblu. S tem že ima nekaj malega izkušenj, pela sem že v duetu. Upam, da mi bo uspelo uresničiti cilje. Z veseljem bom sprejela kakršnokoli sodelovanje z znanimi glasbeniki ali pa recimo kot presenečenje na zasebni zabavi,'' pove Mojca, ki je prve korake na poti do novega cilja storila z udeležbo na avdiciji pevskega šova Nova zvezda Slovenije, kjer se je izvrstno odrezala.

Prav sodelovanje v šovu bi ji lahko odprlo vrata v svet glasbe, po katerem tako močno hrepeni. ''Jaz verjamem, da bom sprejeta v šov Nova zvezda Slovenije. Z veseljem bom pokazala, kaj zmorem. Upam, da bom lahko pokazala kakšen glas in stas imam,'' se smeji Mojca in nadaljuje, da prepeva različne zvrsti, tudi v tujem jeziku. ''Moj cilj je, da si ustvarim glasbeno kariero. Vse bom naredila zato, da uspem. Vsem mojim oboževalcem pa sporočam, da se vse da, če si človek želi. Včasih je pot težka, a na koncu se vedno dobro z dobrim vrne.''

Mojco je naličila sotekmovalka Vesna Mesarec - Neska.

Mojco je naličila sotekmovalka Vesna Mesarec - Neska. foto: Vanesa Mesarec

prejšnji članek
Jasna Kuljaj priznala, da zavaja
Svet slavnih
Jasna Kuljaj priznala, da zavaja
naslednji članek
Čustvena vrnitev neprepoznavne Avril Lavigne
Svet slavnih
Čustvena vrnitev neprepoznavne Avril Lavigne