Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kylie Jenner rodila in deklico že pokazala

5. 2. 2018; 06.30
Avtor: K.M.
Po mesecih ugibanj je novico delila preko družbenih omrežjih in se hkrati vsem opravičila.

Zvezdnica resničnostnih šovov in najmlajša članica klana Kardashian, Kylie Jenner, je po mesecih namigovanj končno potrdila veselo novico. Še več, razkrila je, da je pred dnevi že rodila in s svetom delila tudi razlog, zakaj je novico skrivala pred javnostjo. 

foto: Profimedia

Kim Kardashian tretjič postala mamica

"Žal mi je, da sem vas puščala v temi čez vse te domneve. Razumem, da ste navajeni, da vas sabo popeljem po vseh svojih potovanjih. Nosečnost je bilo nekaj, česar nisem želela deliti s svetom. Zase sem vedela, da sem se na to življenjsko vlogo morala pripraviti v sami pozitivi, brez stresa in v zdravem okolju. Ni šlo za nikakršen plačan plan, kako bom to razkrila. Vem, da bo moj otrok izpostavljen vsemu stresu in vsem čustvom, zato sem se odločila, da to naredim tako, za svoje malo življenje in našo srečo," je zapisala na instagramu. 

K temu pa je dodala še podatek, da se je deklica v resnici rodila že 1. februarja. "Nosečnost je bila najlepša in močna izkušnja ter izkušnja, ki mi je spremenila življenje in jo bom v resnici kar pogrešala. Hvaležna sem svojim prijateljem in še posebej svoji družini, ker so mi pomagali, da je ta poseben moment ostal zaseben. Moja lepa in zdrava deklica je prišla 1. februarja in komaj sem čakala, da z vami delim ta blagoslov. Nikoli do zdaj še nisem čutila tolikšne ljubezni in sreče. Hvala za razumevanje."

Zvezdnica pa je ob tem na youtubu delila še video, v katerega so ujeli vse večje nosečniške trenutke in v njem celo pokazala trenutek iz porodne sobe. 

Kylie Jenner je deklico dobila skupaj s svojim fantom, raperjem Travisom Scottom, s katerim pa sta v resnici skupaj približno toliko časa, kolikor je sama nosečnost tudi trajala. 20-letnica je prvič postala mamica le dober teden po tem, ko je njena sestra Kim Kardashian v to vlogo stopila že tretjič. V veselem pričakovanju pa je tudi Khloe, ki bo rodila aprila. 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

prejšnji članek
Evropejci jezni na Lady Gaga
Zdravje
Evropejci jezni na Lady Gaga
naslednji članek
Lea Cok: Nesojena zdravnica
Svet slavnih
Lea Cok: Nesojena zdravnica