Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nataša Gorenc ima sporočilo za vse, ki ji pišejo za pomoč

7. 2. 2018; 12.00
Avtor: K.M.
trenerka

Nataša Gorenc je zagrizena športnica in profesionalna osebna trenerka z več kot dvajsetletnimi izkušnjami. foto: Planet TV

Na trenerko iz šova The Biggest Loser Slovenija se dnevno obračajo številni, ki rabijo pomoč in spodbudno besedo. Kaj pa jim ob tem sporoča ona?

Nataša Gorenc se zaveda, da je včasih težko. Da imajo ljudje včasih občutek, da jih nihče ne vidi, nihče ne sliši in da jih iz te osame nihče ne more dvigniti. Predvsem pa je mnenja, da težava v tem, ker ljudje mislijo, da morajo dajati več in da ne smejo razočarati oziroma odnehati, saj le-to od njih pričakujejo. Kdo pa je krivec takšnega stanja?

"Ljudje so usmerjeni vase, nehali so poslušati sočloveka. Ne bodo vam pomagali. Obstaja samo še jaz, jaz, jaz ...
Svet je poln "nadstandardnih" ljudi. Poln egov. Površinskih ljudi. Nobene globine. Še otroci morajo zadovoljiti njihov ego. Pogledaš socialna omrežja. Polna prelepih ljudi, ki pozirajo na najbolj eksotičnih krajih zemeljske oble. Vse lepo in prav. Problem je , ker nam Barbike in Keni s perfektnimi nasmeški sporočajo kako naj živimo, čeprav se v resnici po******o na majhne, nebogljene, pozabljene ljudi. Ker jih ne opazijo. So preveč samo pomembni. Tako logično ne vidijo, da soseda iz njihove soseske nima niti za kruh za svoje otroke in se požvižga na njihove nasvete."

Ob vsem tem pa si Nataša želi, da bi vsi ti, ki ji pišejo za pomoč in pri njej iščejo spodbudne besede, zapomnijo le nekaj: "Vem, da je težko! A imate nekaj, česar vam nihče ne more vzeti! Imate globino, imate čustva, imate energijo! Imate ZGODBO! In takšni so v današnjem času redki! Pojdite v naravo, verjemite vase! Izvlekli se boste! Sami!"

prejšnji članek
Nasvet, s katerim boste sneg očistili enkrat hitreje
Zdravje
Nasvet, s katerim boste sneg očistili enkrat hitreje
naslednji članek
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate premožnega superzvezdnika?
Svet slavnih
ZVEZDNIŠKA UGANKA: Prepoznate premožnega superzvezdnika?
#obraziavenija
obraziavenija