Tony Cetinski - Krik (Deliverable V-T1-T-SG)4490
Svet24.si

Priljubljeni pevec razkril, kako je včasih žuriral: "Nosil sem lasulje, da me ne bi prepoznali"

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Afera Dars: poslanca NSi na policiji preverjala, ali prisluškujejo Hajdinjaku

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Alenka Košir misli, da zaradi tega ljudje niso slabi starši

10. 2. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
obleke 04

foto: Vito Tofaj

Alenka in njen nekdanji mož Jure Košir sta pred veliko prelomnico v življenju. Njuna najstarejša jeseni odhaja v srednjo šolo.

Strokovnjakinja za telesno vadbo in zagovornica zdravega načina življenja Alenka Košir je včeraj na svojem facebook profilu delila svoje misli. Le-te pa je spodbudil prav poseben trenutek. Njena najstarejša hči, ki jo ima iz zakona z nekdanjim možem Juretom Koširjem, se je namreč odpravila na informativne dneve. 15-letna Alina bo jeseni namreč svoje šolanje nadaljevala na srednji šoli. Prva najstniška velika prelomnica pa je tudi velika prelomnica za starše. 

"In je šla. Na informativni dan. Sama. Ne vem ali sem jaz čudna ali se časi res tako zelo spreminjajo, da na informativne dneve hodimo skupaj z otroki. Alino sem pred dnevi vprašala, če želi, da grem z njo in mi je odgovorila, da ne. Predvidevam, da je vse to rezultat današnjega trenda "pretirane skrbi" za otroke. Ker, če vse to ne počneš si lahko kdo misli, da si slab starš. Čeprav nisem ravno prepričana v to, kajti moja starša marsikaj nista počela z mano in bila zame najboljša na svetu," je Alenka zapisala na facebooku in s tem sprožila kar burno razpravo. Nekateri so namreč izpostavili, da so z njimi starši hodili na informativne dneve in da to ni nov trend. Ena izmed Alenkinih sledilk pa je izpostavila še hujše dejstvo, da nekateri starši svoje otroke spremljajo na razgovore za zaposlitev. Spet drugi pa so takšno potezo lepo pozdravili in izpostavili, da se otroci tako naučijo samostojnosti. 

Kakšno pa je vaše mnenje? Je odločitev o srednji šoli v rokah vaših najstnikov, ali bi se za to potezo morali posvetovati z vami? 

prejšnji članek
Hčerka Kylie Jenner že podrla rekord na Instagramu!
Svet slavnih
Hčerka Kylie Jenner že podrla rekord na Instagramu!
naslednji članek
Lindsey Vonn tako močno jokala, da so naredili to ...
Svet slavnih
Lindsey Vonn tako močno jokala, da so naredili to ...