kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kaj se dogaja s princem Charlesom?!

10. 2. 2018; 11.00
Avtor: S.N.Č./Novice Svet24
princ charles

Charles in njegova "načeta" dlan. foto: Profimedia

Koža prestolonaslednika je prav grozljiva.

Kadar gre za aristokrate, je v navadi, da se opisuje njihova negovanost. Pri ženskah lepa polt, pri moških pa negovane nežne roke, ki jih njihovemu stanu primerno pač ni treba uporabljati za delo.

Najnovejše fotografije britanskega prestolonaslednika princa Charlesa so zato toliko bolj šokirale.

Bolj utrujene, izsušene in ranjene roke, kot so trenutno njegove, bi našli kvečjemu pri težkih fizičnih delavcih v pristaniščih ali skladiščih. Pri plemičih jih še nikoli ni bilo mogoče opaziti – in jih verjetno tudi ne bomo.

BOLEČE

Na odprtju plovnega kanala v Cotswoldsu, kjer je devetinšestdesetletnika doletela čast, da prereže slavnostni trak, je že takoj padlo v oči njegovo nenavadno obnašanje.

Princ Charles je namreč znan po tem, da veliko govori, se smeje in neznansko krili s rokama. Na račun njegovih dolgih opletajočih rok je celo padlo že nekaj šal.

Tokrat pa je Charles sicer veliko govoril in se smejal, a je roki ves čas tiščal v žepih plašča. Pozneje, ko je zgornje oblačilo odložil, pa je roke tiščal v žepe suknjiča.

Rokovanje s princem Charlesom bo vsekakor še nekaj časa precej raskavo. foto: Profimedia

Podroben ogled fotografij z dogodka, ki so ujele trenutek, ko je Charles le moral izvleči roki iz svojega skrivališča, pa je razkril vzrok nenavadnega obnašanja – rana na njegovi desni roki ni le velika, ampak je videti tudi zelo boleča. Kako in kdaj se je princ ranil, ni prišlo v javnost, so si pa strokovnjaki za kožne bolezni enotni, da je razpoka lahko tudi posledica čezmerne izsušenosti kože.

Ker gre za rane na desni roki, so za princa te okoliščine še toliko bolj neugodne, saj ima redno na urniku dogodke, na katerih se mora rokovati. Verjetno bo to zanj boleče, za tistega, ki bo ponudil roko z druge strani, pa malce neugodno, čeprav ne gre za nalezljivo bolezen, ampak le rano.

prejšnji članek
Razkrivamo resnico o belem kruhu
Kulinarika
Razkrivamo resnico o belem kruhu
naslednji članek
Se jih spomnite? Takšni so danes!
Svet slavnih
Se jih spomnite? Takšni so danes!
#obraziavenija
obraziavenija