Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Znanemu ameriškemu igralcu umrl dveletni sin

11. 2. 2018; 07.00
Avtor: S.R.
rob delaney

Rob Delaney foto: Reuters

Ameriški igralec in komedijant Rob Delaney je prek družabnih omrežij razkril, da je njegov dveletni sin Henry izgubil borbo za življenje.

Mladi Henry je umrl po hudem boju z možganskim tumorjem, s katerim je težko bitko bil skoraj polovico svojega kratkega življenja. Rob Delaney, v Londonu živeči ameriški zvezdnik televizijskega šova Katastrofa, je tragično novico včeraj sporočil prijateljem in sledilcem na facebooku.

»Vse bom naredil, da od žalosti ne znorim. Skupaj sva preživela tako veliko čudovitih pustolovščin,« je zapisal 41-letni igralec. Zdravniki so Henryju kruto diagnozo možganskega tumorja postavili kmalu po njegovem prvem rojstnem dnevu, potem ko je nenehno bruhal in izgubljal telesno težo. Tumor so mu sicer odstranili, vendar se je zahrbtna bolezen vrnila, Henry pa je kar 15 mesecev svojega kratkega življenja preživel v bolnišnici.

»Vsi, ki so naši družini pomagali, da se prebijemo skozi Henryjevo bolezen, bodo ostali junaki do konca mojega življenja,« je še zapisal zvezdnik, ki se je zahvalil tudi svojemu mnogo prezgodaj umrlemu sinu: »Hvala ti, čudoviti Henry, da si z nami preživel toliko časa, kolikor si ga lahko. Močno te pogrešamo.«

prejšnji članek
Princ William prvič o tem, če s Kate pričakujeta dvojčka
Svet slavnih
Princ William prvič o tem, če s Kate pričakujeta dvojčka
naslednji članek
Goran Breščanski potrebuje pomoč
Svet slavnih
Goran Breščanski potrebuje pomoč