900469_089-cigareti2
Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

sergej racman
Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. Sodišče ni uslišalo njegovih prošenj.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Prepoznate znano slovensko pevko na fotografiji?

13. 2. 2018; 07.30
Avtor: K.M.
manca špik

foto: RTV Slovenija/Karaoke

Pred petnajstimi leti je poslušala rock, imela uhan v nosu in eksperimentirala s pričeskami. Danes je čisto neprepoznavna.

Ste uganili? Kdo je danes priljubljena slovenska pevka, ki je znana in prepoznavna predvsem po svojih romantičnih baladah? Danes 37-letna pevka in mamica skoraj 2-letne deklice je pred davnimi 23 leti nastopila v takrat priljubljeni oddaji Karaoke. A je takrat v svojih prvih nastopih pred množicami oboževalcev oddaje prepevala predvsem dobre slovenske rock pesmi. 

Če ste ugibali, da je 14-letno dekle na fotografiji Manca Špik, potem ste imeli prav. Manca je bila kot najstnica popolnoma neprepoznavna in je tako kot številne najstnice še danes želela predstavljati podobo upornice.

foto: RTV Slovenija/Karaoke

foto: Radio Veseljak

"Kot mlada punca sem v Kulturnem društvu Bohinjska Bela delala prve korake na odru in si nabrala ogromno izkušenj. Eden prvih pevskih javnih nastopov pa je bil v popularni oddaji Karaoke z Dejo Mušič. In tale fotka je prav iz te oddaje, iz leta 1994. Stara sem bila 14 let. Takrat se mi še sanjalo ni, kam me bodo zanesle poti. Danes sem malo nostalgična in z veseljem delim tole fotko z vami," je dolgolasa pevka zapisala na facebooku. 

Njeno takratno podobo so sicer razkrili v nedeljski oddaji Vikend paket na prvem programu RTV Slovenija. V sklopu oddaje so se spominjali na priljubljeni glasbeni šov, ki je predstavljal nekakšni predhodnik današnjim popularnim glasbenim šovom. Manca pa je v oddaji še povedala, da kljub temu, da je delovala kot upornica, v resnici, v srcu, ni bila takšna. 

prejšnji članek
Zvezdnik v razmerju z najstnico
Svet slavnih
Zvezdnik v razmerju z najstnico
naslednji članek
Čustveno obdobje za Klemna Slakonjo
Svet slavnih
Čustveno obdobje za Klemna Slakonjo