Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

kapsule Svet24.si

Hujšanje s temi kapsulami je lahko smrtno ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

doris, larina izbira Njena.si

Zvezdnica Larine izbira razkrila, kdaj bo postala ...

Mojca Fatur in Miha Bezeljak se selita skupaj!
| A. S.

Mojca Fatur in Miha Bezeljak se selita skupaj!

V priljubljeno serijo Dragi sosedje prihajata dva nova soseda, Neža in Ciril Puh.

Ljubitelji humoristične serije Dragi sosedje se bodo zagotovo razveselili novice, da v tretjo sezono, ki bo na sporedu spomladi, prihaja nov par. Že poznanim sosedom se bosta tako pridružila igralca Mojca Fatur in Miha Bezeljak

Na Planet TV se nam v tretji sezoni humoristične serije Dragi sosedje obeta tudi nekaj novosti. Igralec in kreativni producent Marko Miladinović, ki ga v seriji vidimo v vlogi Mojmirja Pliberška, gledalcem obljublja še več zabave in smeha: "Pojavi se tudi par, ki vnese še več zmede in novih zgodb. Tu so tudi zgodbe posamičnih gostov, ki se pojavljajo v posameznih delih."

Nova stanovalca bloka sta Neža in Ciril Puh in sta nenavaden par, ona je optimistična, vedno dobre volje, on pa inženir kvantne mehanike, ki živi v svojem svetu. Ona je vedno družabna in pripravljena priskočiti na pomoč s kakšnim nasvetom, njega pa medčloveški odnosi ne zanimajo in se v njih ne znajde dobro. Nihče ne razume, zakaj sta skupaj, a v resnici sta novopečena zakonca Puh ustvarjena drug za drugega.

"Čeprav gre za že zelo utečeno igralsko zasedbo, nisem imel nobenih težav, da sem se vključil mednje. Odlično se razumemo, podpirajo me in mi po potrebi svetujejo," o novi vlogi v Dragih sosedih pravi Miha, Mojca pa dodaja: "Vzdušje na snemanjih je odlično, navdušena sem tudi nad tem, da je med tehnično ekipo veliko šolanih ljudi in ne zgolj priučenih."