Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Natalija Verboten – Aktual Svet24.si

Natalija Verboten se je vrnila! Kaj je najbolj ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

Severina Njena.si

Srečen dan za Severino!

Skupaj sta izgubila kar 110 kilogramov, zdaj pomagata drugim
| K.M.

Skupaj sta izgubila kar 110 kilogramov, zdaj pomagata drugim

Tekmovalca šova The biggest loser Slovenija Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin sta dokazala, da lahko tudi po koncu šova uspešno hujšata in ob tem tudi pomagata drugim.

Čeprav se njuna pot še ni končala, saj Maja Cimermančič in Aleš Hrvatin iz prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija še vedno skrbita za zdravo izgubljanje kilogramov, sta se odločila, da bosta stopila skupaj in pomagala drugim. 

Maja je uspešno oklestila 32 kilogramov ob LCHF prehrani, gre za prehrano pri kateri v telo vnesete nizko količino hidratov in visoko količino maščob, ki ji zelo odgovarja in v njej uživa tudi z fantom Mihom. Za gibanje pa tudi ni skrbi, ker jo ima v rokah Nataša Gorenc, ki ji je bila tudi v šovu za zgled in se zato super počuti v njenih rokah.

Aleš nadaljuje z prehrano, ki je pisana na kožo njegovem treningu, kjer pridobiva predvsem na moči, zato uživa veliko beljakovin. Od začetka šova je izgubil 54 kilogramov, v zadnjem letu pa skupaj že 83 kilograma. Oba skupaj sta v lanskem letu izgubila več kot 110kg. Prijateljevanje iz šova se je med njima nadaljevalo tudi 'na prostosti'. Le-to pa ju je pripeljalo do ustanovitve skupine #aktivirajse, kjer bosta pomagala drugim.

Foto: Osebni arhiv - Maja in Aleš

"Skupina bo namenjena, da našim članom nudimo brezplačno podporo, prikazujemo naše vsakdanje dogodke in jih skupaj aktiviramo, da jim uspevajo njihovi cilji. S to podporno skupino bi radi dodali človeško pomoč, ki jo sam videoposnetek ne nudi. Pomagali bi čim več ljudem priti do prave motivacije, da izgubijo kilograme in zaživijo polno življenje. Ker vemo iz lastnih izkušenj, da skoraj vsak rabi pomoč in vzpodbudo, vam bomo z veseljem pomagali na tej poti in vsi skupaj lahko dosežemo super rezultate in cilje. Aktivirajte se z nami," sta povedala Aleš in Maja.