Lara Komar (43) Odkrito.si

Bo Lara Komar zapustila Trst?

Artur 3 Svet24.si

Kaj je počel Artur Štern?

Natalija Verboten – Aktual Svet24.si

Natalija Verboten se je vrnila! Kaj je najbolj ...

termometer, zima, sneg, mraz Svet24.si

Po sneženju bo pritisnil “ruski mraz”

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Screenshot from 2018-02-20 07-57-13 Njena.si

Znana Slovenka delila fotografijo novorojenčka

Severina Njena.si

Srečen dan za Severino!

Nick Vujičić srečen do neba!
| V. M.

Nick Vujičić srečen do neba!

Nick Vujičić ima tri razloge za srečo …

Nick Vujičić je bil dan pred valentinovim nasmejan do ušes. Svetovno znani motivator brez rok in nog ima namreč tri razloge za slavje, ob čemer ne skriva radosti. Kot je povedal svojim virtualnim sledilcem, sta s soprogo Kanae slavila šesto obletnico poroke, njun prvorojenec Kiyoshi je praznoval peti rojstni dan, proslavili pa so tudi izid njegove nove motivacijske knjige 'Be The Hands and Feet'. Trije prelepi razlogi za veselje, kajne?

''Praznovala sva šesto obletnico poroke! Wow, kako neverjetnih šest let zakona in čudovito življenje, polno blagoslovov. Pa praznovanje Kiyoshijevega petega rojstnega dne in jutri je valentinovo! Praznujemo tudi izid moje nove knjige … Na zdravje še na mnogo let, ki so pred nami,'' se svojega življenja in družinske sreče veseli očka štirih otrok.

Foto: Facebook - Nick Vujičić s hčerkama, Olivio in Ellie.

Čustvena je bila tudi Nickova soproga, ki je ob sinkovem rojstnem dnevu takole izlila svoja čustva: ''Pred petimi leti sem zaradi njega postala povsem drugačna oseba, boljša. Vse najboljše mojemu prvorojencu Kiyoshiju. Ne bi si mogla želeti boljšega sina, tako prisrčen si, pol sočutja do drugih, potrpežljiv in resnično rad pomagaš mamici pri opravilih. Tako sem srečna, ker si del mojega življenja. V čast mi je, da te lahko gledam odraščati …''