Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Nick Vujičić srečen do neba!

14. 2. 2018; 12.00
Avtor: V. M.
nick

Nick s soprogo Kanae. foto: Facebook

Nick Vujičić ima tri razloge za srečo …

Nick Vujičić je bil dan pred valentinovim nasmejan do ušes. Svetovno znani motivator brez rok in nog ima namreč tri razloge za slavje, ob čemer ne skriva radosti. Kot je povedal svojim virtualnim sledilcem, sta s soprogo Kanae slavila šesto obletnico poroke, njun prvorojenec Kiyoshi je praznoval peti rojstni dan, proslavili pa so tudi izid njegove nove motivacijske knjige 'Be The Hands and Feet'. Trije prelepi razlogi za veselje, kajne?

''Praznovala sva šesto obletnico poroke! Wow, kako neverjetnih šest let zakona in čudovito življenje, polno blagoslovov. Pa praznovanje Kiyoshijevega petega rojstnega dne in jutri je valentinovo! Praznujemo tudi izid moje nove knjige … Na zdravje še na mnogo let, ki so pred nami,'' se svojega življenja in družinske sreče veseli očka štirih otrok.

Nick Vujičić s hčerkama, Olivio in Ellie. foto: Facebook

Čustvena je bila tudi Nickova soproga, ki je ob sinkovem rojstnem dnevu takole izlila svoja čustva: ''Pred petimi leti sem zaradi njega postala povsem drugačna oseba, boljša. Vse najboljše mojemu prvorojencu Kiyoshiju. Ne bi si mogla želeti boljšega sina, tako prisrčen si, pol sočutja do drugih, potrpežljiv in resnično rad pomagaš mamici pri opravilih. Tako sem srečna, ker si del mojega življenja. V čast mi je, da te lahko gledam odraščati …''

prejšnji članek
Skriti pomen najbolj priljubljenega cvetja
Moda&Lepota
Skriti pomen najbolj priljubljenega cvetja
naslednji članek
Je Alenka Košir videti bolje kot priznana manekenka?
Svet slavnih
Je Alenka Košir videti bolje kot priznana manekenka?