Stanislav Štuhec
Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga pogrešajo že od 10. aprila

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Kljub hudi bolezni se Alma Rekić ne da!

17. 2. 2018; 06.00
Avtor: Nejc Simšič, Zvezde
Alma Rekič

Alma Rekić je spet dokazala, da je močna ženska, ki je nič ne ustavi. foto: Pop TV

Potem ko se je priljubljena kuharska sodnica Alma Rekić poslovila od šova MasterChef Slovenija, se je vrnila nazaj v stare tirnice življenja, ki pa ji je hitro nastavilo novo oviro.

A močna ženska, kot je, se niti nujni operaciji in zdravstvenim zapletom ni pustila ovirati.

Alma Rekić je konec lanskega leta oboževalce razočarala z novico, da zapušča sodniško mesto v kuharskem šovu MasterChef Slovenija, kjer je bila zagotovo prva zvezdnica. A vsega lepega je enkrat konec, sama pa se je po tem spet posvetila delu, ki ga še naprej opravlja s srcem. »Jaz sem še vedno ista. Dela imam veliko in tudi kar nekaj projektov, v katere sem trenutno vpeta,« je povedala Alma, ki se je v začetku lanskega decembra spoprijela z zdravstveno težavo, zaradi katere je morala na nujno operacijo.

»Prvega decembra sem bila operirana, a se je kmalu po posegu zapletlo, saj sem po desetih dneh dobila hudo trombozo, s katero se borim še danes. Vsak dan si zaradi zapore žile s krvnim strdkom dajem injekcije v trebuh, tako da se že počutim kot cedilo, saj moram dobiti vsega skupaj kar sedemdeset injekcij. Sem že pošteno preluknjana,« z nasmeškom in optimizmom pove Alma, ki se kljub zdravstvenemu stanju še naprej posveča delu. »Trenutno se pripravljamo za Banjaluko, kjer z Janezom Bratovžem in kolegi organiziramo večerjo za sto ljudi, tako da je kar pestro in se tudi trombozi ne pustim ustaviti,« je še dodala Alma, ki je še enkrat dokazala, da je močna, odločna in delovna ženska, ki bo še naprej krojila kuharski svet. Seveda še naprej promovira svojo knjigo Torte, razmišlja pa tudi že o novi.

prejšnji članek
Maraaya: Ponosna in na trnjih
Svet slavnih
Maraaya: Ponosna in na trnjih
naslednji članek
Ota Širca Roš doma pustila sina in moža
Svet slavnih
Ota Širca Roš doma pustila sina in moža