zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Martina Ipša divje hujša
| V. M.

Martina Ipša divje hujša

Paleta čustev v teh dneh preveva Martino Ipša. Od zagnanosti, uporništva do mamljivih prebliskov, ko vse pošlje v tri krasne in z užitkom zmlati krožnik slastnih jedi.

Klonila je tudi naša simpatična komediantka Martina Ipša in svoje telo predala novi fitnes trenerki, v upanju, da ji bo uspelo oklestiti kilograme. A brez Ipšinega truda rezultatov pač ne bo, zlasti, ker tako rada krši zastavljena pravila.

Martina svoje zabavne podvige deli s prijatelji na družabnem omrežju, kjer je tekom video vsebine razkrila, da se večkrat vrne v fitnes kot Lassie domov. Tokrat verjame, da bo zelo hudo in se pošali, da bo nemara do naslednjega videa že suha. Kot kaže, jo je trenerka Neva pošteno vzela v roke, po treningu je bila namreč Martina vidno izčrpana. A del shjuševalne misije je tudi prilagojen jedilnik, ki pa se ga stand-up komediantka nič kaj pridno ne drži.

Foto: Lifeclass - Martina Ipša

Martina pove, da mora beležiti, vse kar zaužije. ''Kako bi komentirala ta vikend? Ata je imel rojstni dan, stvari so se dogajale. Edino, kar lahko rečem, da bi lahko napisala trenerki je: 'Nočeš vedeti!' Potem vam je vse jasno, kajne? Predvsem zaradi tega, ker ni živali, rastline, minerala in agregatnega stanja, ki ga ne bi konzumirala.''

Ja, ampak zabavni Martini se je tudi to pošteno maščevalo. Kot lahko vidite v priloženem videu, jo je trenerka divje izčrpala, Martina pa za konec samo še pripiše: ''Se vidimo naslednjič, če bom še živa.''