klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Martina Ipša divje hujša

20. 2. 2018; 07.00
Avtor: V. M.
Martina Ipša

Martina se je lotila shujševalne misije. foto: Facebook

Paleta čustev v teh dneh preveva Martino Ipša. Od zagnanosti, uporništva do mamljivih prebliskov, ko vse pošlje v tri krasne in z užitkom zmlati krožnik slastnih jedi.

Klonila je tudi naša simpatična komediantka Martina Ipša in svoje telo predala novi fitnes trenerki, v upanju, da ji bo uspelo oklestiti kilograme. A brez Ipšinega truda rezultatov pač ne bo, zlasti, ker tako rada krši zastavljena pravila.

Martina svoje zabavne podvige deli s prijatelji na družabnem omrežju, kjer je tekom video vsebine razkrila, da se večkrat vrne v fitnes kot Lassie domov. Tokrat verjame, da bo zelo hudo in se pošali, da bo nemara do naslednjega videa že suha. Kot kaže, jo je trenerka Neva pošteno vzela v roke, po treningu je bila namreč Martina vidno izčrpana. A del shjuševalne misije je tudi prilagojen jedilnik, ki pa se ga stand-up komediantka nič kaj pridno ne drži.

Martina Ipša foto: Lifeclass

Martina pove, da mora beležiti, vse kar zaužije. ''Kako bi komentirala ta vikend? Ata je imel rojstni dan, stvari so se dogajale. Edino, kar lahko rečem, da bi lahko napisala trenerki je: 'Nočeš vedeti!' Potem vam je vse jasno, kajne? Predvsem zaradi tega, ker ni živali, rastline, minerala in agregatnega stanja, ki ga ne bi konzumirala.''

Ja, ampak zabavni Martini se je tudi to pošteno maščevalo. Kot lahko vidite v priloženem videu, jo je trenerka divje izčrpala, Martina pa za konec samo še pripiše: ''Se vidimo naslednjič, če bom še živa.''

prejšnji članek
Princ George ni običajen učenec
Svet slavnih
Princ George ni običajen učenec
naslednji članek
Revnega milijonarja danes ne bi prepoznali!
Svet slavnih
Revnega milijonarja danes ne bi prepoznali!