krokar
Svet24.si

Morilski krokarji jima koljejo gosi in teleta, Pezda je na robu obupa

1680173506-fgrsghes-45-1680173482221
Necenzurirano

Nova afera na UKC: to je podjetje, ki naj bi mu prilagodili razpis

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

23. 2. 2018; 09.55
Avtor: V. M.
SEVE IN MILAN
Milan Popović je po letih prizadevanj na sodišču slavil zmago. Sodišče mu je namreč dodelilo deljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom Ivanom.

Kot narekuje sodišče, bo Aleksandar sedem dni preživel z mamo Severino, sedem dni pa z očetom Milanom, kjer bo bival prvi in tretji teden v mesecu. Starša si bosta delila tudi zimske in poletne počitnice. Sodnica Verica Nikić je prav tako določila razpored Aleksandrovega bivanja v poletnih mesecih. Prva dva tedna v juliju in avgustu bo tako šestletnik preživel pri očetu, druga dva tedna obeh mesecev pa bo živel pri mami. Na izreku sodbe je bil prisoten le Popović, Severina se postopka ni udeležila.

''To je revolucija, zmaga enakopravnega starševstva. In kar je najpomembnejše, to je zmaga otrok ločenih staršev,'' je dejal Popović in pojasnil, da je odločba Severino močno razburila.

V življenju malega Aleksandra se tako obetajo velike spremembe. Doslej je namreč z očetom preživel vsak drug vikend in vsako drugo sredo. Severinin menedžerTomisla Petrović je za hrvaški Index dejal, da Severina z odločitvijo ni zadovoljna. Pravi namreč, da to ni dobro za njunega sina.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Finalistka izbora EMA šokirala z informacijo o svoji pesmi
Svet slavnih
Finalistka izbora EMA šokirala z informacijo o svoji pesmi
naslednji članek
Naš najbolj priljubljen skakalec bo prvič zibal
Svet slavnih
Naš najbolj priljubljen skakalec bo prvič zibal