zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...
| V. M.

Milan slavil zmago na sodišču, Severine ni bilo ...

Milan Popović je po letih prizadevanj na sodišču slavil zmago. Sodišče mu je namreč dodelilo deljeno skrbništvo nad sinom Aleksandrom Ivanom.

Kot narekuje sodišče, bo Aleksandar sedem dni preživel z mamo Severino, sedem dni pa z očetom Milanom, kjer bo bival prvi in tretji teden v mesecu. Starša si bosta delila tudi zimske in poletne počitnice. Sodnica Verica Nikić je prav tako določila razpored Aleksandrovega bivanja v poletnih mesecih. Prva dva tedna v juliju in avgustu bo tako šestletnik preživel pri očetu, druga dva tedna obeh mesecev pa bo živel pri mami. Na izreku sodbe je bil prisoten le Popović, Severina se postopka ni udeležila.

''To je revolucija, zmaga enakopravnega starševstva. In kar je najpomembnejše, to je zmaga otrok ločenih staršev,'' je dejal Popović in pojasnil, da je odločba Severino močno razburila.

V življenju malega Aleksandra se tako obetajo velike spremembe. Doslej je namreč z očetom preživel vsak drug vikend in vsako drugo sredo. Severinin menedžerTomisla Petrović je za hrvaški Index dejal, da Severina z odločitvijo ni zadovoljna. Pravi namreč, da to ni dobro za njunega sina.