Mile Ćulibrk
Svet24.si

Umrl izbrisani kralj pleskavic, velik prijatelj Olimpije

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne potrebujeta besed

24. 2. 2018; 06.00
Avtor: Lara Paukovič, Zvezde
benedetti in cavazza 8_1_120 (2)

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza se o ljubezni sploh ne pogovarjata, temveč jo živita po svoje. foto: Revija Zvezde

Znani pari so spregovorili o prelomnici v svojih zvezah.

Nedolžno spogledovanje je zabavno, simpatij imamo lahko nešteto … A kako vedeti, da človek, s katerim flirtamo, ni le še ena simpatija, temveč potencial za dolgo, resno zvezo, ki bo temeljila na ljubezni in zaupanju? Vprašali smo nekaj znanih parov, kdaj so vedeli, da je to res to.

Aleksander Štucl in Maša Smajila

»Mašo sem osvojil s čarovniškim trikom,« pove čarodej Aleksander Štucl. Z dekletom, v katerega je danes noro zaljubljen, sta se prvič srečala v lokalu, kjer je prijatelja poučeval čarovniške trike. »Ko sem izvajal trike, sem za prostovoljko seveda izbral Mašo. Naročil sem ji, naj si izbere eno karto in jo vrne nazaj v komplet, pozneje pa še, naj da komplet kart na polovico, potem pa deli in črkuje svoje ime. Na zadnjo črko v njenem imenu se je pojavila njena karta.« Maša je rekla, da ne bo nikoli pozabila tega trika, in z Aleksandrom sta se začela dobivati na kavi in sprehodih. »Potem pa veste, kaj je sledilo,« v smehu sklene Aleksander.

Aleksander Štucl in Maša Smajila foto: Revija Zvezde

Jan Kovačič in Nives Orešnik

»Ko sva se spoznala, nihče od naju ni pričakoval preveč drug od drugega,« priznavata Nives Orešnik in Jan Kovačič, oba lepa in uspešna športnika. »Sva pa po nekaj skupnih projektih, športnih podvigih in skupnem dopustu ugotovila, da se ujemava na vseh področjih, ki so pomembna za zrel odnos: da se skladajo najine ambicije, da lahko združiva prosti čas v aktivnostih, ki naju oba veselijo, in da prosti dnevi, kjer imava možnost preživeti več časa skupaj, ne prinašajo malenkostnih partnerskih nesoglasij

Jan Kovačič in Nives Orešnik foto: M24

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza

»Nikoli nisva preveč razmišljala o svoji zvezi,« pravita šefinja državnega protokola in igralec, ki sta se pred letom in pol po treh letih ljubezni poročila v Sečoveljskih solinah. »Vse se je zgodilo samo, popolnoma naravno in brez razmišljanja. Če o ljubezni preveč razmišljaš, se lahko zelo hitro izgubi. Midva se o tem sploh ne pogovarjava, temveč jo živiva po svoje, vsak dan sproti.« Poudarjata še, da ravno zaradi tega praznikov, kakršno je valentinovo, ne praznujeta.

Milena Morača in Jurij Souček foto: Revija Zvezde

Milena Morača in Jurij Souček

Jurija je amorjeva puščica kot strela z jasnega zadela pred mnogimi leti na Borštnikovem srečanju, kjer je zagledal nasmejano Mileno. »O tem, ali gre zares ali samo za simpatijo, pa zaljubljen moški razmišlja šele takrat, ko se začnejo težave. Če jih premaga, ve, da gre zares,« nam je povedal. Milena pa pravi: »Jurij je bil duhovit, šarmanten, zabaven, pa vendar nisem pričakovala, da ga bom že čez nekaj dni nehote nenehno iskala s pogledom. Sledila je zlata jesen, kostanji, mošt in usodna zaljubljenost. Čutila sem samo to, da brez njega ne morem, in tako je še danes.«

Kaja Flisar in Mirko Mayer foto: Marko Vavpotič/M24

Kaja Flisar in Mirko Mayer

Voditelja, ki sta ravnokar presenetila z zaroko, pravita, da sta oba kar hitro ugotovila, da je med njima potencial za dolgo in resno zvezo, se je pa ta občutek razvijal postopoma in s časom samo še stopnjeval. »Kmalu sva spoznala, da ni drugega, kot da sva si usojena,« je razkrila Kaja.

prejšnji članek
Alenka Godec: Nisem razvajena in moj sin tudi ne
Svet slavnih
Alenka Godec: Nisem razvajena in moj sin tudi ne
naslednji članek
Za koga navijate na EMI 2018?
Svet slavnih
Za koga navijate na EMI 2018?