Bankomat
Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa ni veljavna? To je razlog

borut petek
Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga plačuje za svetovanje?

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Burak prijateljuje z lepotico, ki ni njegova žena!

14. 3. 2018; 09.00
Avtor: N.S. / Novice Svet24
burak

Turški mediji so te dni polni vročih novic o Burakovi domnevni nezvestobi. foto: Profimedia

Potem ko je prišlo na dan, da priljubljeni turški zvezdnik snema reklamo z romunsko lepotico Inno, je završalo v medijih. Ker sta se v zadnjem času zbližala, se govori o ljubosumju Burakove žene.

Priljubljeni igralec Burak Ozcivit, ki navdušuje v vlogi Kemala v televizijski seriji Moja boš, je s svojo lepoto osvojil številna ženska srca po vsem svetu. Čeprav si marsikatera predstavnica ženskega spola želi biti v njegovi bližini, pa je njegovo srce uspelo osvojiti igralski kolegici Fahriye Evcen, s katero sta si večno zvestobo obljubila lani. A kot poročajo tuji mediji, je lepa Fahriye do svojega moža zelo posesivna.

Ljubosumna žena Fahriye. foto: Profimedia

Ji je zvest?

Burak je pred kratkim dobil odličen posel, v sklopu katerega bo snemal oglas za šampon, v tem pa se mu bo pridružila romunska lepotica, pevka Inna. Ta naj bi se za potrebe oglasa celo učila turško, da bi lahko z Burakom, ki je svoj pevski talent že pokazal, lahko posnela tudi reklamno pesem. Prav zato sta zvezdnika ves čas v stikih in sta se tudi osebno zbližala. To pa naj bi po poročanju tujih medijev pri Burakovi lepi ženi Fahriye sprožilo ljubosumje in zakonske težave. Zdaj se vsi sprašujejo, ali ima Fahriye res utemeljen razlog, da je ljubosumna na pevko Inno

Inna je romunska pevka, ki velja za zelo seksapilno žensko. foto: Profimedia

Njegov odziv

Kot je znano, se lepi Burak ne ukvarja z govoricami o ljubosumni ženi, saj drug drugemu popolnoma zaupata, kar je povedal v enem od intervjujev. Kako se bo odvila ta zgodba, bo znano kmalu, saj oglas snemajo prav te dni.

prejšnji članek
Kim Kardashian bo kmalu spet mamica!
Svet slavnih
Kim Kardashian bo kmalu spet mamica!
naslednji članek
Helena Blagne v objemu z Magnificom
Svet slavnih
Helena Blagne v objemu z Magnificom