mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Bivši Nadiyje Bychkove potrdil zaroko

13. 3. 2018; 05.00
Avtor: K.M.
1

Nadiyja in Miha sta bila vrsto let partnerja na zasebnem in poslovnem področju. Danes pa ostajata prijatelja. foto: Marko Delbello Ocepek

Več informacij ne želi razkriti.

Miha Vodičar, ki se je v novi sezoni pridružil ekipi šova Zvezde plešejo, kjer pleše z voditeljico Sanjo Modrić, je bil nekoč soplesalec in tudi zasebno partner uspešne slovensko-ukrajinske plesalke Nadiyje Bychkove. Nadiyja, ki je zdaj ena izmed plesalk britanske različice šova, je danes ponosna mamica male Mile, ki jo ima z nogometašem Matijo Škarabotom. Z Mihom pa kljub vsemu ostajata dobra prijatelja. Zato smo prepričani, da je nad novico o zaroki dolgoletnega soplesalca, navdušena tudi ona. 

Miha s soplesalko v šovu Zvezde plešejo Sanjo Modrić. foto: Bor Slana / POP TV

Miha Vodičar in Kristina Pangos foto: M24/Marko Vavpotič

Zaroko je Miha potrdil na uvodu nove sezone oddaje Zvezde plešejo. "Zaročena sva, a več ne bom komentiral," je na vprašanje o prstanu na roki njegove izbranke povedal Miha. Miha je s svojo zaročenko Kristino Pangos v zvezi že skoraj štiri leta, a svojo ljubezen skrivata pred očmi javnosti. Na socialnih omrežjih sta delila le nekaj fotografij in ob prvi obletnici se je Miha svoji dragi zahvalil, da prenaša njegovo norost.

prejšnji članek
Sta Kate in Meghan prijateljici ali sovražnici?
Svet slavnih
Sta Kate in Meghan prijateljici ali sovražnici?
naslednji članek
Nasvet: Tako enostavno se rešite plesni
Zdravje
Nasvet: Tako enostavno se rešite plesni