zupancic tara -foto_katja zagar (2) Odkrito.si

Bolezen Tare Zupančič zavita v skrivnost

vanga Svet24.si

Baba Vanga napovedala »gospodarja sveta« – se ...

Ant McPartlin Svet24.si

TV zvezdnik aretiran: vozil pod vplivom, ...

Matjaž Gantar Svet24.si

Umrl je Matjaž Gantar

2016-Spelman2 Najstnica.si

Modni kosi, ki jih moraš imeti v omari

jan plestenjak 4 Njena.si

Nova ljubezen Jana Plestenjaka

nika manevski Njena.si

V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene ...

Iskreno priznanje slovenske igralke: Nimam za plačo
| K.M.

Iskreno priznanje slovenske igralke: Nimam za plačo

Je Ana Maria Mitič popolnoma na dnu?

Slovenska igralka, moderatorka, stand up komedijantka in improvizatorka Ana Maria Mitič je na svojem facebook profilu kar malce šokirala s svojim zadnjim zapisom. Kdo, oziroma kaj, jo je tako razjezil, da je zapisala spodnje besede?

"Žalostna sem. Ena neki računa bruto-neto SP plače, drugi hara po glasbenih lestvicah (od 50 hitov je napisal 49 njih), spet tretji poučujejo javno nastopanje brez ene izkušnje, da ne govorimo o specialistih za makete in Excell ... Ampak boljše, da sem tiho, ker sem očitno samo 'fovš'. Itak, da sem. Ker je jutri petnajsti in nimam za plačo. Zato, ker si plačujem faks, da bom kaj znala v lajfu in da bom zmogla tolmačit lastne bilance, vedela, kaj podpisujem v tripartitni pogodbi in vsaj približno štekala upravni postopek. Ampak kot kaže, sem glupa in narobe ravnam. Oh, mama, kaj me nisi rodila za modno blogerko," je svoja občutke na facebooku izlila Mitičeva. 

Kljub vsemu pa je na ta zapis dobila kar nekaj pozitivnih odzivov in pa predvsem besed spodbude. Ena od prijateljic ji je zapisala: "V resnici pa bi ti bil lahko marsikdo fovš. Ker si iskrena, zabavna, lepa in samosvoja. Ker si čisto vsakdanja in hkrati drugačna. Ker znaš gledati in poslušati. Ker nisi važička, ampak zanimiva afna. Si dobrosrčna in iskrena. Vedno in povsod. Pa kaj, če štukaš iz meseca v mesec, pa kaj! Zmoreš pa pogledati v oči in verjamem, da ponoči mirno spis. To je to, hvala, ker si takšna. Tako te imamo radi."

Kaj točno je spodbudilo ta zapis slovenske igralke zaenkrat še ni znano. Zagotovo pa gre za monopole posameznikov v Sloveniji, ki so pogosti na različnih področjih.