favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

jv_0
Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja T-2

njena.si
njena.si njena.si
Resničnostni šovi
 

Enes na kmetiji z grivo strašil ptice

19. 3. 2018; 06.30
Avtor: V. M.
enes

foto: POP TV

Enes Kurtović je ponovno dočakal priložnost, da se nastavi žarometom televizijskih kamer. Tokrat v šovu Ljubezen po domače, kjer se je potegoval za srce marljive Vesne Šošterič. Žal neuspešno, šov je zapustil prvi.

Enes Kurtović je v šovu Slovenija ima talent poskušal prepričati žirante, v šovu Ljubezen po domače, pa se je potegoval za srce izjemno delavne Vesne Šošterič. Za njeno naklonjenost se je potegovalo kar osem izbrancev, na svojo priložnost pa je upala tudi nesojena rock zvezda. Enes je bil v ljubezni velikokrat razočaran, kljub temu pa še vedno upa, da bo našel pravo osebo, ki jo bo lahko razvajal in popeljal v nove kraje. A uživanje v naravi in brenkanje na kitaro nemara ni tisto, kar potrebuje Vesna. 34-letnici bi na kmetiji prišle prav marljive in močne roke, ki bi znale poprijeti za delo. Bi bil 53-letni Enes lahko kos garaškemu življenju na posestvu? Vesna ga v tej vlogi žal ne vidi, zato je slednji na prvem izločanju prejel grenko zavrnitev.

Enes v šovu Slovenija ima talent. foto: POP TV

Vesna je ženska, ki ve, kaj hoče. Ker sama poleg dela na kmetiji hodi v službo, želi ob sebi zaposlenega partnerja, ki ga ne bo potrebno vzdrževati. V preteklosti je namreč že imela fanta, ki jo je izkoriščal, zato česa takega ne želi več doživeti.

In kakšen vtis je pustil glasbenik pri Vesni? Pri slednji je pozornost vzbudila predvsem njegova prepoznava pričeska. Vesna se je namreč zbala, da bo Enes s svojo grivo prestrašil vse ptice na Vetrniku ...

Vesni ni bila všeč Enesova pričeska. foto: POP TV

prejšnji članek
V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene slovenske pesmi
Svet slavnih
V pevskem šovu zavrnili pevko priljubljene slovenske pesmi
naslednji članek
Zaradi mladih dveh je kraljica v ozadju
Svet slavnih
Zaradi mladih dveh je kraljica v ozadju