kitara
Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž Šegula

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Se Meghan Markle res ne zna obnašati?

30. 12. 2017; 11.00
Avtor: S.N.Č.
meghan markle

Precej razigrana Meghan foto: Profimedia

Božična maša je bil za lepo igralko prvi veliki preizkus obnašanja v kraljevski družbi.

Princ Harry je svojo bodočo soprogo ponosno pripeljal v Sandringham, kamor sta bila povabljena na božično mašo, ki se je tradicionalno udeleži vsa kraljeva družina.

Vsekakor je Meghan s svojim nasmehom in sproščenostjo blestela, a vse preresni Britanci z bodočo vojvodinjo niso zadovoljni.

POD DROBNOGLEDOM

Meghan ima malce smole, ker je, odkar se je razvedelo, da je dekle princa Harrya, tarča primerjav z vojvodinjo Cambriško – ženo princa Williama, ki je po svojem zadržanem in uglajenem obnašanju vzor vsem damam na dvoru.

Kot nalašč pa je ravno ob Meghaninem vstopu v kraljevo družino Kate noseča in zato seveda največja ljubljenka naroda.

In največja graja Meghan je prav v povezavi s Kate. »Celo noseča vojvodinja se je pred kraljico poklonila, kot se spodobi, s sklonjenim klenom, Meghan je premalo počepnila,« so bili prvi zapisi pod fotografije izpred kapele svete Marije, kjer je maša potekala.

Absolutna zmagovalka je Kate tudi po mnenju modnih kritikov. Njen plašček prestižne znamke Miu Miu je ravno prav eleganten, da pristaja k črni kučmi in diskretni torbici. Meghan je bila menda oblečena v preveč svetla oblačila, torbica pa je bila po ocenah modnih strokovnjakov preveč igrive oblike.

Meghan se je menda tudi preveč smejala, preveč mahala in se preveč »obešala« po svojem bodočem soprogu.

Kakorkoli že, najbolj znana kraljevska zaročenka na svetu je videti srečna in zaljubljena – prav tako njen princ. In to edino šteje …

Izredno dostojanstvena Kate foto: Profimedia

Kate Middleton je bila že nekajkrat deležna očitkov, da je njeno obnašanje preveč hladno, Meghan pa je zdaj obsojena, da je preveč živahna. Potem pa vedi, kaj je prav?!

Kate Middleton je bila že nekajkrat deležna očitkov, da je njeno obnašanje preveč hladno, Meghan pa je zdaj obsojena, da je preveč živahna. Potem pa vedi, kaj je prav?! foto: Profimedia

prejšnji članek
To so naravni sovražniki celulita
Zdravje
To so naravni sovražniki celulita
naslednji članek
Demi se je izprsila: Dekolte za tri milijone lajkov
Svet slavnih
Demi se je izprsila: Dekolte za tri milijone lajkov
#nasazenazenska
nasazenazenska