Screenshot_2
Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec gospodinjskih aparatov, ki jih je imel vsak jugoslovanski dom

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zanimivosti
 

URESNIČITE SVOJE FANTAZIJE NA URGENCA.COM - Odslej za dekleta popolnoma brezplačno!

28. 6. 2017; 01.20
Avtor: Oglasno sporočilo
svet24
Na vodilnem slovenskem portalu za erotične avanture Urgenca.com so za letošnje poletje pripravili posebno presenečenje in vsem solo dekletom vse do 31.8.2017 omogočajo uporabo popolnoma brezplačno.

Spoznajte erotično prebujena dekleta na Urgenca.com (-> kliknite tukaj za brezplačni preizkus).
Vas zanima kakšne erotične vragolije hodijo po glavi Slovenkam in kje kakšno razigrano spoznati? Berite dalje!

foto: Promocijski materiali

Torej, so Slovenke kaj poredne? 

Na Urgenca.com vsako leto opravljajo raziskave o seksu med Slovenci. Zanimivo je, da ženske precej raje izražajo svoje spolne fantazije in sanjarjenja. Izkaže se, da je med porednostmi pri ženskah največ seksa na javnem mestu in raznih drugih prepovedanih sladkosti. Med odgovori na vprašanje "Kaj najbolj porednega so doslej naredile?" so tudi:

»Na prvi zmenek sem šla brez spodnjega perila, v kratki kiklci in mu to tudi povedala. Potem sem ga z nogo pod mizo pobožala in rekla, da se še kaj vidiva. Je plačal pijačo s trdim.«;

»Seks na zadnji platformi na barki v pristanišču 10 m od polne rive ali v špici barke z glavo skozi palubno okno ob pozdravljanju znancev.«;

»Na kosilu pri njegovih starših sem imela oblečeno krilce, spodaj pa nič. In med kosilom sem vzela njegovo roko in jo dala med svoje noge. Ko je ugotovil, da spodaj nimam oblečeno ničesar, je hitro pojedel kar je imel, nato pa pohitel v spalnico. Toda jaz, kot pridna bodoča snaha, sem pomagala pospraviti mizo, pomila posodo ... «;

»Seks v službi, v direktorjevi pisarni. Sex na motorju med vožnjo. Seks v knjižnici, seks v dvigalu. Seks v spovednici«.

Kaj pa Slovenke najbolj erotično vzburja pri moških?

foto: Promocijski materiali

Pazite, erotično vzburja! Na prvem mestu je to smisel za humor (65%), ki mu sledi intelekt (61%) in nato izgled (53%). Zanimivo, mišice (16%) in denarnica (3%) sta povsem pri dnu, ko gre za erotično vzburjanje, tako da fantje - če želite več seksati - razvijajte smisel za humor, kravžljajte svoje možgančke in ne hodite preveč na fitnes.

Si želite popestriti spolno življenje?

Spoznajte erotično prebujena dekleta na Urgenca.com, kjer brezplačno preizkusite, kako enostavno je vse skupaj (-> kliknite tukaj).

prejšnji članek
TEST: Izbira spodnjic razkriva vašo osebnost
Moda&Lepota
TEST: Izbira spodnjic razkriva vašo osebnost
naslednji članek
Slavna igralka na balkonu zgoraj brez
Svet slavnih
Slavna igralka na balkonu zgoraj brez
Izbrano za vas