Vroče ta hip

Naredite najmočnejši naravni antibiotik, ki bo odgnal gripo

Profimedia

Recept, ki vam ga razkrivamo, si morate zapomniti, saj nam sezona gripe in prehlada že glasno trka na vrata. Prehitite jo in ostanite zdravi!

Nagle vremenske spremembe so največkrat vzrok za pojav gripe in prehlada. A ne skrbite, razkrivamo vam naravni antibiotik, ki ima močan preventivni učinek, ki krepi imunski sistem in ubija bakterije. Za razliko od sintetičnih antibiotikov, ki jih lahko dobite v lekarni, ta ne prinaša neželenih stranskih učinkov na vaši prebavi in črevesni mikroflori, je pa popolnoma varen za uporabo.

Potrebne sestavine:
- 100 g surovega medu
- 1 žlica kurkume v prahu
Premešajte obe sestavini tako, da se lepo povežeta, nato pa ju prelijte v čisto stekleno posodo.

Kurkuma vsebuje kurkumin, polifenol, aktivno sestavino, ki vsebuje preko 150 terapevtskih lastnosti, te delujejo protivnetno, vsebujejo močne antioksidante, ti uničujejo tudi rakave celice. Z uživanjem medu in kurkume izboljšujete prebavo in povečujete število dobrih bakterij v črevesju.

Navodila za uporabo
Ko posumite na prve simptome prehlada ali gripe, antibiotik jemljite na sledeči način:
1. dan – zaužijte pol čajne žličke naravnega antibiotika na vsake pol ure
2. dan – zaužijte pol čajne žličke naravnega antibiotika na vsaki dve uri
3. dan – zaužijte pol čajne žličke naravnega antibiotika trikrat dnevno

Zaželeno je, da zdravila ne pogoltnete takoj, ampak ga pustite na jeziku, da se stopi. Mnogo pravijo, da so po treh dnevih jemanja antibiotika vsi simptomi izginili, za lažjo konzumacijo pa ga lahko dodamo tudi v toplo mleko ali čaj.