Rusko veleposlaništvo
Svet24.si

Izgnani ruski diplomat naj bi zapustil Slovenijo

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

To bi morali jesti vsak dan

24. 1. 2017; 07.30
Avtor: A.K.
Ovsena kaša

foto: Profimedia

Obstajajo nekatera živila, ki bi jih morali uvesti v svojo vsakodnevno prehrano, da bi bili še bolj zdravi, poleg tega pa pomagajo pri ohranjanju naše linije.

Zdravje bi moralo vedno biti na prvem mestu. Zato vam svetujemo, da se držite živil, ki vam bodo pomagala obdržati želeno telesno težo, poleg tega pa bodo koristila vašemu zdravju.

Ovsena kaša

Lahko jo pripravljate z mlekom ali vodo, dodate ji lahko sadje, oreščke, tekoči jogurt, med, grški jogurt, chia, lanena ali bučna semena, kikirikijevo maslo, koščke temne čokolade, gozdne sadeže in še kaj. Tak zajtrk je poln zdravih maščob in beljakovin, zato boste polni energije in siti vse do kosila. Nutricionisti svetujejo, da dodate še jajca za večji delež zaužitih beljakovin, ni pa nujno.

Trdo kuhana jajca

Ta so izvor nizkokaloričnih in visokokvalitetnih beljakovin, ki vam dajejo občutek sitosti. Lahko jih dodate k uravnoteženemu zajtrku, lahko pa jih jeste kot malico, da ne bi posegli po kakšnem nezdravem prigrizku.

Kefir

Kefir je poln probiotikov, vitaminov, mineralov in hranljivih sestavin, nekateri ga celo imenujejo magično mleko. Čisti nam naše telo in prebavni trakt, uničuje slabe bakterije, ščiti pred glivičnimi in virusnimi infekcijami in izboljšuje imunski sistem. Dokazano je celo, da izboljšuje zdravje naše kože in las.

prejšnji članek
Na smrt prestrašeni, ko so zagledali voditeljico Pop TV
Svet slavnih
Na smrt prestrašeni, ko so zagledali voditeljico Pop TV
naslednji članek
Ta naravni šampon boste oboževali
Moda&Lepota
Ta naravni šampon boste oboževali