Klemen Jaklič
Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval soglasja

Damjan Žugelj
Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo proti izbrancu SDS

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Datum vašega rojstva lahko vpliva na obliko vaše postave

17. 2. 2017; 06.45
Avtor: K.M.
telo postava

foto: Profimedia

Ne le prehrana, gibanje in presnova, na vašo postavo naj bi vplival tudi datum vašega rojstva.

Za začetek morate sešteti vse številke vašega datuma rojstva. Recimo, če ste rojeni 16. 1. 1976 je seštevek videti tako: 1+6+1+1+9+7+6= 31, ker je rezultat desetiški, je potrebno sešteti še enkrat, 3+1= 4. 

Ko ste izračunali svojo številko, poglejte, ali razkriva vašo nagnjenost k debelosti. 

Številka 1: To naj bi bili ljudje, ki so v svojem življenju zelo aktivni in imajo le redko težave z odvečnimi kilogrami.  V večini imajo vitko postavo in so na njo ponosni. 
Številka 2: Ljudje s to številko so nagnjeni k pridobivanju odvečnih kilogramov in so zato večkrat na različnih dietah. Med njimi številni grešijo, a bi v resnici morali spremeniti svojo prehrano in se več gibati. 
Številka 3: Gre za ljudi, ki se sekirajo za čisto vsako stvar, tudi za tiste, za katere ne bi bilo potrebno.  To je tudi glavni razlog za to, da so morda nekoliko bolj polne postave, saj se nikoli ne počutijo dobro in zato vedno nekaj jejo. 
Številka 4: Ti ljudje niso zadovoljni s tem, kar počnejo v življenju, zato imajo velikokrat občutek, da so lačni. Njihovo telo kopiči zaloge maščobe za ''slabe dni''. To lahko spremenijo samo tako, da spremenijo svojo službo ali dnevne aktivnosti, hobije.  
Številka 5: Ker ljudje s to številko živijo s polnimi pljuči in so zadovoljni z življenjem, imajo tudi vitko postavo. 
Številka 6: Tu gre za ljudi, ki imajo telo v odličnem razmerju. Zapeljive obline, ki jim jih številni zavidajo. 
Številka 7: Če je v ljubezenskem življenju vse v najlepšem redu, potem so tudi kilogrami uravnoteženi in lahko ti ljudje brez težav vzdržujejo vitko linijo. Če pa v razmerju pride do težav, te ljudje pričnejo pridobivati na teži in odvečni maščobi na predelu trebuha. 
Števlka 8: Tudi pri teh ljudeh je postava odvisna od tega, kako se spopadajo s situacijami v življenju. Hitro zamerijo in posledično pričnejo pridobivati kilograme. Nasvet: naučite se odpuščati. 
Številka 9: Ljudje pod to številko so največji nesrečniki, saj so pogosto predebeli, za zmanjšanje telesne teže pa se morajo močno potruditi. 

prejšnji članek
Resnična zgodba: Dvakrat prevarana
Zdravje
Resnična zgodba: Dvakrat prevarana
naslednji članek
FOTO:  Jada Pinkett Smith osupljala v bikiniju, moža pa nikjer
Svet slavnih
FOTO: Jada Pinkett Smith osupljala v bikiniju, moža pa nikjer