favorskaya
Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala sojenja Navalnemu

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Ovijte gumico za 10 minut okrog palca – zgodilo se bo to!

14. 4. 2017; 02.00
Avtor: V. M.
ROKA CUDEZ ELASTIKA
Gre za fantastičen trik, ki vam bo zagotovo prišel zelo prav, če vas pestijo težave z nespečnostjo. Vedno imejte pri roki navadno kuhinjsko gumico, ko jo boste potrebovali, si jo preprosto ovijte okrog palca. Po 10 minutah boste občutili razliko.

Zakaj torej gre? Predstavljamo vam preprosti trik, ki vam bo na zelo preprost način pomagal, da utonete v globok in sproščujoč spanec. Vse kar potrebujete je navadna kuhinjska gumica (elastika), ki si jo tedaj, ko ne boste mogli zaspati, preprosto ovijte okrog korena oz. vznožja palca na roki. Prav tu se namreč nahaja akupunkturna točka, ki je odgovorna za dober spanec.

Pri ovijanju velja nekoliko previdnosti, glejte, da je ne boste preveč tesno zatisnili okrog prsta. Sedaj se udobno namestite in zaprite oči. Preženite misli, ki vas spravljajo v slabo voljo. Osredotočite se na globoko dihanje. Po desetih minutah boste že občutili razliko. Postali boste utrujeni in zaspani. To je trenutek, ko odstranite elastiko s prsta in se predate objemu sanj.

Kako metoda deluje?
Metoda se imenuje Su Jok mikro-akupunktura, vezana pa je na roke in stopala. Roka se namreč po korejsko reče su, stopalo pa jok. Metoda se danes največ uporablja v Indiji, Koreji in Rusiji. Avtor terapije je profesor Park Jae Woo, ugledni znanstvenik in zdravnik tradicionalne vzhodne medicine.

Zanimiva metoda vam lahko pomaga do boljšega spanca.

Zanimiva metoda vam lahko pomaga do boljšega spanca. foto: Profimedia

prejšnji članek
Nesrečna Kate: Trudila se je na vso moč, on pa jo je sovražil!
Svet slavnih
Nesrečna Kate: Trudila se je na vso moč, on pa jo je sovražil!
naslednji članek
Manekenka z največjimi prsmi v Evropi: Želim si postati temnopolta
Svet slavnih
Manekenka z največjimi prsmi v Evropi: Želim si postati temnopolta