požar avto hiša
Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni vozili, ogenj zajel tudi hišo

zaprti-menedžerji
Necenzurirano

Racman na Dobu: kdo od znanih menedžerjev je pred njim že moral v zapor

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Mamin genialen trik za preverjanje najstnikov postal viralni hit!

16. 8. 2017; 04.00
Avtor: V. M.
Zaupate vašim najstnikom? Zagotovo veste, kje in kako preživljajo čas s svojimi prijatelji? Heather Steinkopf se je domislila ideje, s katero svoji hčerki pogosto zagreni večere. Včasih tudi kar tako, saj jo vloga sitne mame neskončno zabava …

Kaelyn Demmon ima navihano mamo in super prijateljico. foto: Facebook

Heather Steinkopf je mama simpatične najstniške hčere Kaelyn Demmon, ki prosti čas rada preživlja s svojo prijateljico Stevie Holbrook. Vse lepo in prav, če ne bi mama 18-letnice občasno ujela na laži.  ''Zgodilo se je že, da sem ji rekla, da sem pri prijateljici, v resnici pa sem bila popolnoma drugje,'' je za Buzzfeed News povedala Kaelyn.

Običajno jo je mama preverjala prek sms sporočil, ker pa se ji je lahko pri tem mimogrede zlagala, se je Heater domislila kreativne  ideje, s katero lahko 100 odstotno preveri, kje se v danem trenutku nahaja njena hčerka. Pomislila je na fotografije - če zahteva od hčerke, da ji pošlje posnetek, kje se nahaja, bo to izvrsten dokaz, da najstnica zgodbe ni priredila. A ne kakršnekoli fotografije, Heater namreč dobro ve, da imajo najstniki na telefonu veliko posnetkov, ki bi jim prišli prav ravno za tovrstne primere.

Ko je nekega večera Kaelyn pri prijateljici Stevie gledala filme, ji je mama poslala sporočilo, v katerem ji je naročila, naj s Stevie naredita selfie, pri čemer naj imata obe dvignjena palca na rokah. Dekleti sta bili takoj za akcijo, mami sta poslali želeni posnetek in se ob tem sila zabavali. Heater si je dekleti mimogrede še malce privoščila, saj jima je poslala še nekaj dodatnih navodil za unikatne fotografije. ''Pošljita posnetek s prižgano lučjo. Mislim, da si Stevie prilepila na fotografijo. Zlezi ji na hrbet in naredi še en posnetek. Pa dvignita palca!''

Posnetke maminega sms 'nadlegovanja' sta nato dekleti objavili na Twitterju, objava pa je v hipu postala viralna. Nekateri uporabniki družabnega omrežja so se strinjali, da je to izviren način za preverjanje otrok, drugi menijo, da gre za popolno pretiravanje, saj bi morali najstnikom izraziti več zaupanja. Kakšno pa je vaše mnenje? Zaupajte nam v komentarju.

Preberite si še: Pozor, na facebooku nov 'video' virus. Ne klikajte!



prejšnji članek
Chris Brown o napadu na Rihanno: Počutil sem se kot pošast
Svet slavnih
Chris Brown o napadu na Rihanno: Počutil sem se kot pošast
naslednji članek
Zaradi teh lastnosti ženske ostanejo same
Zdravje
Zaradi teh lastnosti ženske ostanejo same