mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Skrivna govorica las

2. 9. 2017; 10.00
Avtor: Jana Oblak/Revija Maja
lasje
Tudi pričeska, barva in debelina las povedo veliko o naši osebnosti. Preverili smo, kaj lahko sklepamo na podlagi las in pričeske o posameznikovi osebnosti.

Rdečelaske so zabavne

Rdečelaske ne marajo dolgčasa, imajo dober smisel za humor in nikoli ne zamudijo zabave. Na svet gledajo s pozitivnimi očmi. V odnosih so sramežljive in se bojijo zavrnitve, v razmerjih pa so lahko nestanovitne, saj si ves čas želijo podaljševati fazo zaljubljenosti, kar je v dolgoročnem odnosu običajno težko.

Kodri za velikodušne

Ženske s skodranimi lasmi so velikodušne in vsako nalogo opravijo zelo hitro in učinkovito. Imajo ognjeno osebnost, zato so dobre pri vodenju. So strastne, dinamične, a lahko tudi agresivne. Vodi jih intuicija in jasno izražajo svoje mnenje. Težko se osredotočijo na eno stvar, saj jih zanima ogromno področij.

Valoviti lasje za inovativnost

Osebe z močnimi, valovitimi lasmi so inovativne in kreativne. Imajo veliko energije, močno voljo, globoka čustva in potrebujejo poglobljene, intenzivne odnose. Zlahka jih čustveno prizadenemo. Običajno potrebujejo veliko časa zase, saj jim je pomembna svoboda, zato so tudi v odnosu rade svobodne in neobremenjene.

Debeli lasje - močna volja

Podobno kot za debele obrvi tudi za močne, debele lase velja, da imajo njihovi lastniki veliko energije in močno voljo. Včasih so trmasti in z njimi ni prav lahko. Spolnost ni njihov najmočnejši atribut, saj je njihovo spolno poželenje šibko.

Od ravnih k kodrastim

Če imate ravne lase, pa si jih redno kodrate, lahko to o vas pove, da si v življenju želite več zabave. Kodrasti lasje delujejo malce navihano, zato vam bodo pomagali doživeti več razburljivih doživetij, saj z njimi sporočate, da ste pozitivno naravnani in zabavni.

Od kodrastih k ravnim

Če imate kodraste lase, pa si jih redno ravnate, morda menite, da je vaše življenje preveč kaotično. Po kitajski medicini vsi sistemi stremijo k ravnotežju, zato morda tudi vi z ravnanjem las umirjate svoje življenje in zmanjšujete njegovo intenzivnost.

Prosto padajoči lasje

Ko si umijete lase, si jih posušite kar na zraku - to o vas pove, da ste dober mislec in da cenite logiko. Lahko ste nepotrpežljivi in se hitro razjezite, a ste tudi prodorni in hitri v razmišljanju. Cenite zdravo pamet, ste ciljno naravnani in tekmovalni, zelo neposredni in imate radi stvari narejene čim prej. Če imate daljše lase, ki jih nosite v podobnem slogu, ste kreativni, romantični in v stiku s svojimi čustvi.

Vedno urejena pričeska

Če imate vsak las na svojem mestu in porabite veliko časa za urejanje frizure, ste precej samokritični ali celo teatralni. Preveč se posvečate detajlom in radi ste v središču pozornosti. Tudi s pričesko tako poskrbite, da vas opazijo.

Lasje so vaša zadnja skrb

Če je urejanje pričeske vaša zadnja skrb, to pomeni, da svoje potrebe postavljate na zadnje mesto. Če le redko uporabite krtačo ali glavnik, ste verjetno oseba, ki ji veliko pomeni skrb za druge.

Obrita glava

Če ste zbrali dovolj poguma in si obrili glavo, ste verjetno zelo romantični. Po kitajskem branju obraza je obrita glava nekaj pozitivnega. Pomeni, da imate veliko srce, čudovito osebnost in da hrepenite po romantičnem odnosu s sorodno dušo.

Preberite tudi: To je moški, ki skrbi za Katarino Čas. Kliknite tukaj!

prejšnji članek
Zaradi pričeske postal spletna senzacija, danes pa je videti takole …
Svet slavnih
Zaradi pričeske postal spletna senzacija, danes pa je videti takole …
naslednji članek
VIDEO: Tanja Ribič daleč od ponorelega sveta
Resničnostni šovi
VIDEO: Tanja Ribič daleč od ponorelega sveta