erika2 Odkrito.si

Slovenski športnici Srb ukradel srce

tek Svet24.si

Denar ni pogoj ne za srečo ne za blaginjo

bukovec1 Svet24.si

Novo življenje Brigite Bukovec: "Če ne bi šli, ...

zima, mraz, jutro Svet24.si

Zelo mrzlo bo: to vam svetuje zdravnica družinske...

kylie jenner 23 Najstnica.si

Takšno moč ima Kylie Jenner

AKR_9737 Njena.si

Ekskluzivno: Rok Ferengja je z njo srečen že 21 ...

benedetti in cavazza 8_1_120 (2) Njena.si

Ksenija Benedetti in Boris Cavazza: v ljubezni ne ...

Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto
| V. M.

Trik, ki vas bo rešil, če si boste ključe zaklenili v avto

Nemalo ljudem se je že pripetilo, da so avtomobilske ključe po nesreči zaklenili v avtomobil. Čeprav morda menite, da se to vam ne more zgoditi, si le poglejte trik, ki vas lahko reši iz neprijetne situacije.

Ključe si po nesreči zaklenete v avto. Kaj pa sedaj? Če imate v torbici rezervni ključ, je težava kakopak rešena. Če ga imate doma, vam ga morda lahko kdo dostavi, če pa slednje ne pride v poštev, ste milo rečeno v zagati. Lahko sicer razbijete steklo, a s tem boste povzročili škodo in z njo povezane stroške. Lahko pa se težave lotite na profesionalen način. Kako? Berite dalje …

V nekaj minutah do ključev

Potrebujete tanek, ploščat, a dovolj čvrst predmet, ki ga boste nežno potisnili v odprtino vrat, da se bodo nekoliko razmaknila – potrebujete tako široko odprtino, da boste vanjo potisnili dolg, tanek in čvrst pripomoček, denimo žico, ki jo na vrhu upognete. Z oblikovano kljukico lahko z malce spretnosti dosežete kljuko na notranji strani vrat. Kako natanko poteka reševanje jeklenega konjička, si poglejte v spodnjem video posnetku.