klemen boštjančič
Svet24.si

Svoboda ima še tretjega podpredsednika, nimajo pa še kandidatne liste za evropske volitve

edvard kadic
Necenzurirano

Kdo plačuje "političnega analitika" SDS? Občani Trbovelj z dragimi položnicami za ogrevanje.

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Če greste na lepotni poseg morate vedeti to

21. 10. 2017; 02.00
Avtor: B.G./Bodi zdrava
Kaj prinaša estetska prihodnost?
Predstavljamo vam še dodatne informacije, ki jih morate vedeti pred lepotnim posegom!

Rezervirajte si dopust. Ko ste našli ustreznega zdravnika in se dogovorili o vsem potrebnem, si v službi rezervirajte dopust ali bolniško; to vam lahko predpiše zdravnica, brez nepotrebnih in nelagodnih vprašanj. Če se le da, si vzemite nekaj dni več od priporočljivih, da boste res v najboljši formi in boste lahko normalno opravljali vse naloge, brez neprijetnih vprašanj sodelavcev.

Strogo se držite navodil zdravnika. Do pikice natančno upoštevajte, kaj vam pove. Če po posegu ne smete telovaditi toliko in toliko tednov, se tega držite kot pijanec plota. Če morate nositi posebno perilo, prav tako. Ne bodite neučakani, najboljši rezultati se bodo pokazali tudi zato, če boste dosledni in pridni.

Spremembo razkrijte le, če želite. Če ste se odločili za lepotni popravek in ga tudi izvedli, to še ne pomeni, da ste komur koli dolžni razlagati o tem. Zaupajte samo najbližjim in tistim, za katere veste, da vam bodo stali ob strani, pozneje pa boste že sproti začutili, komu lahko zaupate svojo izkušnjo. Navsezadnje je to samo vaša stvar.

In še priporočili dveh zdravnic, lepotnih kirurginj in strokovnjakinj na področju estetske medicine: odločite se za zdravnika, ki mu zaupate, pomembno je, da se najdete v njegovi mantri. Kemija med vama mora biti prava in ob njem morate imeti dober občutek.

prejšnji članek
Dokazano: Če se boste poročili z napačnim, boste umrli!
Zdravje
Dokazano: Če se boste poročili z napačnim, boste umrli!
naslednji članek
3 stvari, ki vplivajo na kvaliteto vašega spanca
Svet slavnih
3 stvari, ki vplivajo na kvaliteto vašega spanca
#obraziavenija
obraziavenija