kranj, prometna-nesreča, avtobus
Svet24.si

Policija išče voznika avtobusa, ki je v Kranju trčil v kolesarko

gašper bedenčič
Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi številko osumljenega pobiralca provizij

njena.si
njena.si njena.si
Zdravje
 

Legendarna naravna mešanica zoper artritis

9. 11. 2017; 01.00
Avtor: V. M.
Med

Vsakodnevno uživanje medu in cimeta krepi imunski sistem. foto: Pexels

Artritis je ena najpogostejših bolezni na svetu. Da bi omilili težave, ki jih povzroča vnetje sklepov, si lahko pomagate z naravnim pripravkom legendarnega zdravnika Alfreda Vogela.

Alfred Vogel je eden izmed najpomembnejših pionirjev naravnega zdravljenja, razumel je namreč, kako deluje in zdravi narava. Legendarni zdravnik v svojih knjigah svetuje, kako si lahko pomagamo z naravnim zdravljenjem. Med priljubljene nasvete sodi tudi naraven pripravek zoper artritis, katerega kombinacija medu in cimeta velja za izjemno cenjeno ljudsko zdravilo. Preizkusite ga lahko tud vi. Sledite napotkom, morda vam bo učinkovina vsaj nekoliko omilila bolečine.

Preizkusite napitek tudi vi. foto: Dreamstime

Naravno zdravilo iz medu in cimeta

Navodilo: V skodelico vroče vode primešajte dve jušni žlici medu in čajno žličko cimeta v prahu. Napitek si pripravite dvakrat na dan, zaužijte ga zjutraj in zvečer.

Da nasvet pomaga, so dokazali raziskovalci univerze v Kopenhagenu. Tekom študije so zdravniki dajali 200 pacientom kombinacijo cimeta in medu. Po enem tednu je pri 75 testirancih bolečina popolnoma izginila. Pri ostalih se je izboljšanje pokazalo do konca meseca, ko so pri vseh udeležencih zabeležili vidne izboljšave. Kot so opisali, so hude bolečine minile, tudi pri tistih, ki so imeli težave s hojo.

cimet foto: Dreamstime

prejšnji članek
Kaj se zgodi, če zmešamo med in sodo bikarbono?
Zdravje
Kaj se zgodi, če zmešamo med in sodo bikarbono?
naslednji članek
Mariah Carey: Varnostnik jo obtožuje spolnega nadlegovanja
Svet slavnih
Mariah Carey: Varnostnik jo obtožuje spolnega nadlegovanja