Natasha Diddee
Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, zdaj je umrla

1663812312-036mv
Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira vse rekorde – z zdravniki iz javnih bolnišnic.

njena.si
njena.si njena.si
Življenjski slog
 

Vztrajate, da se serviserji pri vas doma sezujejo?

13. 11. 2017; 03.00
Avtor: J. K.
instalater

Ste sami v vlogi delavca na terenu? Kakšno je vaše mnenje? foto: Profimedia

'Pride in suvereno zakoraka z umazanimi čevlji po stanovanju! Kar strese me, ne razumem te brezbrižnosti. So v svojem domu tudi obuti?'

Tinkara se je na nas obrnila s prošnjo, da objavimo vprašanje na temo obiska serviserjev in ostalega osebja na terenu, ki nas obiskuje na domu. Ker se slednji ob obisku na njenem domu nikoli ne sezujejo, jo zanima, kakšne so izkušnje naših bralcev.

''Tako sem jezna, da vam pišem še polna vtisov. Tega res ne razumem. Pravkar je bil pri nas doma montažer, tla je čisto posvinjal. Zunaj dežuje, čevlje ima umazane, blatne, pa kar zakoraka v stanovanje. Pripravim mu copate, pa meni nič, tebi nič stopi mimo, prek bele preproge, kot da ne vidi, kako packarijo pušča za sabo. Pa to ni prvič. V bistvu se mi še ni zgodilo, da bi se kdorkoli od serviserjev, inštalaterjev, montažerjev in ostalih delavcev na terenu sezul. Četudi sem svojo željo posebej poudarila, mi navržejo v stilu, saj bom hitro. Ma kaj boš hitro, človek? Hitro zamazal? To pa verjamem. Ampak jaz bom tista, ki bo za teboj čistila! Da ne govorim o tej beli preprogi. Najbolje, da prodajalci v pohištvenih centrih glasno odsvetujejo nakup belih preprog, ker če ne drugače, vam jih bodo umazali montažerji!

Prosim, povejte, kakšne so vaše izkušnje? Dovolite takšno ravnanje?''

Dragi bralci, kakšno je vaše mnenje o Tinkarini situaciji? Kaj bi ji svetovali? Prijazno sporočilo, brez neprimerno zasnovanih besed, ji lahko namenite v komentarju.

foto: Profimedia

prejšnji članek
Nadiya Bychkova mu je noge ovila okoli vratu
Resničnostni šovi
Nadiya Bychkova mu je noge ovila okoli vratu
naslednji članek
Uradno je: Tina Maze potrdila, da pričakuje dojenčka
Svet slavnih
Uradno je: Tina Maze potrdila, da pričakuje dojenčka